Speciality z masa a ryb tempo & emoce
Helena Potocká
101 receptov a rád série
< 2. díl >
Osvědčené recepty z naší domácí kuchyně. Speciality z masa, drůbeže a ryb, jež připravíte ze surovin u nás běžně dostupných - tedy žádné bambusové výhonky, chobotnice či krabi - a můžete je podle vlastní fantazie a chuti obměňovat včetně široké škály doporučených příloh.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2002 | Pečeme sladké i slané koláče |
1998 | Speciality z masa a ryb |
1998 | Nátierkové a šalátové špeciality |