Anglická kuchyně tempo & emoce
Hana Sedláčková - Pačová
Další v řadě sešitů o kuchyních cizích zemí přináší přes 150 předpisů na polévky, pokrmy z ryb, masa, vajec a brambor a popisuje úpravu salátů a zeleniny a pro anglickou kuchyni charakteristických slaných a sladkých nákypů a pudinků. Informuje také o tom, co je pro anglickou stravu a stolování příznačné, včetně správné přípravy čaje.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2006 | Česká vánoční kuchařka |
1986 | Drůbež a drůbeží pochoutky |
2010 | Sladké pečení - Ottova kuchařka naší vesnice |
2015 | Babiččino pečení |
2005 | Pečeme na Vánoce |