Česká domácí kuchařka - díl 1. tempo & emoce
Jitka Rákosníková
Osvědčené recepty tradičních kuchařek pro moderní českou kuchyni Kuchařka je souborem receptů ze starých českých kuchařek A. Kejřové a M. Kuchařové, které sestavila šéfredaktorka časopisu F. O. O. D. Jitka Rákosníková. Kniha je koncipována do 12 menu podle měsíců. Doplněna je i dvěma dalšími oddíly: Svátky a slavnosti (Posvícení a Vánoce) a praktickým oddílem Krok po kroku (nudlové těsto, kremrole, svíčková pečeně). Každý recept je doplněn barevnou fotografií nově připravených tradičních pokrmů a dalšími zajímavostmi. Bohatství předpisů z období 20. a 30. let minulého století i časů předcházejících je až neuvěřitelné, proto se chceme hlouběji věnovat i kuchařkám, čerpajícím z této pokladnice. Zaslouží si to jak tradiční česká kuchyně, tak i ti, kdo ji mají rádi. Nezbývá, než popřát dobrou chuť! ... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2015 | Kuchařka první republiky - Od dělnického Žižkova až do kuchyně filmových hvězd |
2018 | Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové |
2011 | 100 nejkrásnějších receptů časopisu FOOD |
2007 | Polévky |
2009 | Česká domácí kuchařka - díl 1. |