České Vánoce v kuchyni tempo & emoce
Petr Herynek
Velká obrazová publikace popisuje jednotlivé vánoční sváty, s nimi spojené rituály a jídla, tradiční i netradiční, která se k jednotlivým dnům připravovala. Kromě zapomenutých receptů jsou tu i návody na výrobu figurálních pečiv, využívaných ke zdobení vánočních stromečků, betlémů, dárků apod. Dozvíme se zajímavosti o jednotlivých plodinách, ovoci, okrasných rostlinách vhodných ke kuchyňskému zpracování, o zelenině a potravinách. Zmíněno je i cizokrajné ovoce, vůně i koření.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1991 | Bonsai |
2008 | České Vánoce |
2010 | Lidové vánoční ozdoby |
2003 | Sukulentní bonsaje |
2015 | Perníčky s láskou pečené |