Čínská kuchyně tempo & emoce
Jana Duží
Publikace obsahuje kuchařské předpisy na přípravu čínských pokrmů (polévky, drůbež, ryby a plody moře, hovězí, vepřové, skopové maso a zvěřina, jídla ze zeleniny a hub, zeleninové saláty a moučníky a sladkosti).
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2003 | Snář od A do Ž |
2007 | Horoskopy a snář z dob našich babiček |
2009 | Knedlíky a omáčky |
2009 | Masíčko, pitíčko a jiné dobrůtky |
2009 | Čínská kuchyně |