Co chutná mezi Orlicí, Labem a Cidlinou tempo & emoce
Václav Malovický
Nehodnoceno
Kulinárně vlastivědné putování krajem plným vody aneb o kuchyni hradecké, chlumecké, smiřické, novobydžovské, ale také o pardubickém perníkářství, pernštejnských rybnících či Lázních Bohdaneč, ale také o páteru Koniášovi, kyselu, hladké Ančce, zelí či bludičkách.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2012 | Kuchyně staré Šumavy |
2014 | Matýskovo putování tajemnou Šumavou |
2008 | Toulavá kuchařka ... aneb uvařte si s námi tradiční dobroty |
2008 | Kuchyně starého Chebu |
2004 | Švejkova cestopisná kuchařka |