Domácí moučník tempo & emoce
Zdena Kocourková
Tradiční moučníky české kuchyně připravené doma jsou neodolatelné. Vůně vanilky a ořechů, barva kakaa, nadýchaná čepice šlehačky, lesklý povrch čokolády, tvar klasické bábovky nebo srnčího hřbetu - dokonale završí celé menu. ZÁKLADNÍ TĚSTA Třené, křehké, kynuté, piškotové, listové, odpalované a tažené těsto - usnadní orientaci zejména začátečníkům. Můžete z nich připravit mnoho variant pomocí dalších ingrediencí. DOMÁCÍ MOUČNÍKY Vyberte si z nepřeberné nabídky - bábovky, bublaniny, dorty, koblihy, koláče, piškoty, rohlíčky a rolády, řezy, záviny nebo vánočky. Zkuste upéct vlastní domácí chléb. Bábovka s kandovaným ovocem, vožický makovec, třešňová hrnková bublanina, dvoubarevné cukroví, pařížské věnečky, nugátový dort, jankovský koláč, táborské košíčky, nepravé Rafaelo, roláda na neděli, vdolky pečené v troubě, odlochovické řezy, Andulčin štrúdl, křehké vdolečky z brambor - všechny recepty byly mnohokrát vyzkoušené a prověřené praxí zkušené kuchařky. ... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.