Indická kuchyně tempo & emoce
Vladimír Miltner
Polévky, maso a vnitřnosti, drůbež, vejce, ryby a jiná vodní zvířena, zelenina, luštěniny, houby, přílohy k hlavnímu jídlu, saláty, čatní a čalamády. pečivo , moučníky a sladkosti a rozličné nápoje. Doplněno barevnými fotografiemi.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1987 | Indická kuchyně |
1973 | Příběhy bájné Indie |
1990 | Lékařství staré Indie |
1988 | Mahábhárata aneb Velký boj |
1978 | Indie má jméno Bhárat |