Jak zpracovat podezřelého a kachnu na medu tempo & emoce
Frédéric Lenormand
Nové případy soudce Ti série
< 22. díl >
Soudce Ti v boji proti zabijákovi s trojzubcem stihne připravit i kachnu na medu dle věhlasného receptu. Když krásná konkubína dovozce západních koberců zmizí ze svého příbytku, kde ve vší diskrétnosti přijímala milence, soudci Ti je jasné, že ji stihnul tragický osud. Na seznamu podezřelých figurují tři muži, kteří se navzájem neznají. Soudce Ti doufá, že během cesty lodí odhalí v jednom z nich pachatele. To ale nepočítal s tím, že se nalodí i jeho Druhá paní, která se pouští do pátrání na vlastní pěst. Neochvějného vyšetřovatele, který zná lépe své zločince než vlastní domácnost, čeká plavba plná překvapení…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2024 , VoxiOriginální název:
L'art de cuisiner le suspect et le canard laqué, 2017
Interpreti: Saša Rašilov
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Čína detektivní a krimi romány francouzská literatura
Autorovy další knížky
2006 | Palác na jezeře Ču-An |
2006 | Noční můry zabíjejí |
2007 | Půlnoční soud |
2006 | Paní Ti na stopě zločinu |
2014 | Smrt čínského kuchaře |