Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty tempo & emoce

Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466218/bmid_jak-jime-zdrave-na-jare-pruvodce-zd-7hI-466218.png 4 13 13

Jíme zdravě série

< 10. díl >

Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě, Jak jíme zdravě na podzim a Jak jíme zdravě v zimě se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla vaše strava pestrá a opravdu vyvážená. Kniha je rozdělena do 4 kapitol. Nejprve vás inspirujeme Zdravými snídaněmi s vejci v hlavní roli. Co takhle oblíbená vejce Benedikt jako z moderního bistra? Nebo se konečně naučíte, jak správně udělat nadýchanou omeletu? Nalákáme vás variantu s tvarohem a uzeným lososem, nebo už sníte o prvním jarním křehkém chřestu? Přineseme tipy na výtečná Hlavní jídla, po kterých si nebudete muset jít okamžitě lehnout. Základem našich jarních receptů je kvalitní libové maso. Potěšíme milovníky řízků, kuřecích křidélek a možná najdete odvahu vyzkoušet sezónní mladé jehněčí. Nebo vás osloví spíše lehký pstruh s pečenou mrkví a tahini? Kapitola Jarní odlehčení je plná lahodných receptů na polévky, originální saláty, smoothies i šťávy. Pokud toužíte vychutnat si 100 % jara, nesmíte vynechat špenátovou polévku se zastřenými vejci. Saláty září všemi barvami a slibujeme, že vás jejich hravost bude bavit! Už jste vyzkoušeli nakládané ředkvičky? A nechybí ani sladká tečka na konec. Dezerty bez výčitek si užijete v kapitole Bezlepkové svačiny. Absolutní královnou této kapitoly je mandlovopomerančová bábovka, směle jí však konkuruje rybízový triffle s tvarohem. Děti si zamilují rýžový pudink s višněmi. Na co se v kuchařce těšit? * 90 jarních sezónních receptů z běžně dostupných surovin * Srozumitelné návody, jak si sestavit pestrý a vyvážený talíř * 6 základních variant přípravy vejce a 15 snídaňových receptů * Hlavní jídla, která vám pomohou cítit se lehce * Originální saláty, po kterých nebudete ihned hladoví * Zdravé bezlepkové variace sladkých dezertů * Detoxikační desatero nejen ve stravování * Rady, jak na jarní klíčení z luštěnin, semínek i obilovin * Rychlá a jednoduchá příprava ze snadno dostupných surovin * ?Recepty jsou psány hravou formou a zvládnou je i začátečníci * Veškerý obsah vznikl ve spolupráci s odbornicí na výživu... celý text


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.