Nakládáme zeleninu tempo & emoce

Nakládáme zeleninu
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305275/mid_nakladame-zeleninu-BZj-305275.jpg 5 6 6

Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení. Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.... celý text

Literatura naučná Kuchařky Zahrada
Vydáno: , Grada
Originální název:

Milchsauer eingelegt, 2014


více info...

Upravit

Tempo čtení (1x)

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
100 %

Emoce z knihy (4x)

nostalgie
25 %
zvědavost
25 %
inspirace
25 %
naděje
25 %

Autorovy další knížky

2016  90%Nakládáme zeleninu
2008  0%Zahradní pekárny - Návody na stavbu pecí z cihel a hlíny
2021  100%Sklepy