Pardubické restaurace a hotely tempo & emoce
Jiří Kotyk , Jiří Razskazov , Martina Halířová , Jan Řeháček
Známý pardubický historik PhDr. Jiří Kotyk a další autoři v této knize podrobně zmapovali historii pardubických hostinců, restaurací a hotelů od samého založení Pardubic až po dnešek. Kniha má bohatý obrazový doprovod s řadou unikátních historických pohledů a fotografií. Kniha popisuje také historii pivovarnictví a pivovarů na Pardubicku. Jedna kapitola je věnována historii prostituce v Pardubicích jako fenoménu své doby. Dále zde nalezneme vzpomínky pamětníků na dobu, kdy docházelo k násilnému znárodňování restaurací a hotelů i na dobu socialistického hospodaření v pohostinství.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autoři knihy
česká, 1946 Jiří Razskazov
česká, 1957 Martina Halířová
česká, 1979 Jan Řeháček
česká, 1971