Pečeme i bez zkušeností tempo & emoce
Růžena Přibylová
Nevíte, jak správně šlehat sníh, jak upéct bábovku nebo co s ovocem od tetičky? My vám poradíme! Naše kuchařka je plná dobrých rad a receptů na skvělé moučníky jako od babičky a na jednoduché a netradiční slané koláče k večeři nebo na letní oběd. Nebojte se a pusťte se do pečení! Nenechte se odradit prvním neúspěchem, vaši blízcí vám jistě odpustí a ocení snahu, každý jednou začínal. Příště se vám to zaručeně povede! Právě začíná sezona čerstvého ovoce a zeleniny, tedy je ta pravá chvíle začít s pečením!... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2015 | Babiččiny rady pro domácnost |
2015 | Babiččiny rady do zahrady |
2017 | Pečeme s kváskem a kvasnicemi od A do Z |
2016 | Levně a chutně po celý rok |
2017 | Zavařování. Podle našich babiček i moderně |