Pěstujeme, sbíráme, vaříme, léčíme tempo & emoce
Vladimír Štumpa
Tato knížka by se také mohla jmenovat "Co si v kuchyni i v lese můžeme připravit z přírodních surovin", či snad "Ze všeho něco". Autor se zabývá širokým spektrem využívání rostlin, které člověk získává v přírodě a jež mají pro něj význam nejen z hlediska jejich využívání pro obživu, ale z hlediska upevnění zdraví a boje proti různým nemocem. Kromě vlastního pěstování, vaření a sbírání bude pro čtenáře asi nejzajímavější část s názvem "Vracíme se?", protože zde se může dozvědět i něco z téměř zapomenuté moudrosti našich předků. Snad ocení i některé z rad, které mohou přispět ke zvýšení hospodárnosti, hygieny a kultury stravování a chodu domácnosti vůbec.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
bylinky kuchařky rostliny, flóra pěstitelství, pěstování pěstování bylinek zajímavosti o jídle zdravá výživa