Řez ovocných druhů a odrůd tempo & emoce
František Hladík , Ludvík Večeřa , Václav Černík
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg
4
3
3
Kniha obsahuje biologické a hospodářské zdůvodnění řezu a různé názory na řez, všeobecně techniku řezu. Závěrem je připojen řez kořenů.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autoři knihy
František Hladík
česká, 1922 - 1984 Ludvík Večeřa
česká, 1918 - 1957 Václav Černík
česká, 1910 - 1986
česká, 1922 - 1984 Ludvík Večeřa
česká, 1918 - 1957 Václav Černík
česká, 1910 - 1986