Rychle a chutně z konzerv tempo & emoce
Anna Straková
nehodnoceno
Vedle přehledu konzervárenských výrobků s ukázkami jídelníčků a upozornění na vady konzerv obsahuje příručka řadu praktických příkladů použití konzervovaných potravin a uvádí předpisy k jejich nejrůznější úpravě s řadou obměn. Jde nejen o přípravu hlavních pokrmů z masa, ale i o úpravu sterilované zeleniny, pokrmy studené kuchyně, ovocné a zeleninové nápoje apod.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1980 | Brambory a zelenina |
1979 | 100 a 1 ovocných pochoutek |
1970 | Co si uvaříme na velikonoce |
1960 | Zeleninové saláty |
1977 | Kuchyň posvícenská i všední |