Technologie pro 4. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské studijního oboru tempo & emoce
Jan Skoupil , Monika Müllerová
![Technologie pro 4. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské studijního oboru Technologie pro 4. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské studijního oboru](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273367/mid_technologie-pro-4-rocnik-stredni-pr-xZy-273367.jpg?v=1449011205)
Učebnice pro 4. ročník studijního oboru Zpracování mouky SPŠ potravinářské technologie.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.