Vánoční pečení tempo & emoce
Erika Casparek-Türkkan
Tradiční vánoční pečení. Advent, vůně vanilky, skořice, perníku a svařeného vína, pak rozzářený vánoční stromeček a pod ním dárky... Sváteční stůl zdobí cukroví snad po celé Evropě. Rozmanité sladké dobroty, které okouzlí: rohlíčky, madlenky, brownies, basilejské medové sušenky, sladké pirohy, mallorské mandlové kuličky, anglická skořicová srdíčka, Spekulatius, islandské kardamomové měsíčky, biscotti, irské hrudky s pivem, stříkané komety, slavnostní ořechový koláč, pomerančový dort s mascarpone, francouzská vánoční roláda, tříkrálový věnec, florentské řezy, Sachrovy kostičky, bochánek panettone... Recepty pro všechny, kteří milují vánoční pohodu. Chytré nápady a potřebné informace zaručují, že se vše podaří.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Ikar (ČR)Originální název:
Weihnachts-bäckerei
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2009 | Vánoční pečení |
2014 | Velká kuchařka pro diabetiky |
2011 | Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky |