Včelí produkty mýtů zbavené tempo & emoce
Dalibor Titěra
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou. Je uvedeno mnoho receptů na využití medu při pečení tradičního i netradičního pečiva, úpravě masa a příloh, při přípravě nápojů nealkoholických i alkoholických, postupy při léčení popálenin a jiného poškození kůže. Podrobně jsou popsány různé postupy výroby svíček a jiných přípravků z vosku, u pylu, mateří kašičky a propolisu možnosti využití ve výživě, kosmetice a farmacii. Autor do knihy vybral jen spolehlivě ověřené poznatky. Třetí nezměněné vydání... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1999 | Základy včelaření |
2013 | Včelí produkty mýtů zbavené |
2017 | Včely zdravé a nemocné |
2008 | Celý rok proti varroáze |
1988 | Pyl ve výživě včel |