Velká kniha těstovin tempo & emoce
Stella Donati
Neuvěřitelné množství předpisů a nejrůznější pokrmy z těstovin - i pro ty největší gurmány. "Královny jídelen" - neexistuje snad výstižnější definice těstovin, jedné ze základních složek naší i světové kuchyně. Pokud se rozhodnete vplout do jejich světa bez újmy, pomůže vám tato publikace Elegantní, svěží, obsahově bohatý a přesný průvodce vhodný jak pro kuchaře-začátečníky, tak pro zkušené odborníky, kteří se s láskou vaření a pátrání po stále nových receptech. Najdou zde výjimečně různorodá jídla, jejichž základem jsou těstoviny, od nejjednodušších po pokrmy, které uspokojí požadavky i nejzmlsanějších jazýčků. Receptům, podaným stručně a s maximální jasností, předchází nejen základní informace týkající se ingrediencí, obtížnosti a doby přípravy, ale také - v dnešní době zvláště důležitou - kalorickou hodnotu daného jídla.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2004 , Columbus (ČR)Originální název:
Il grande libro della Pasta, 1998
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2005 | Velká kuchařka - Ryby - 400 receptů na úpravu ryb a plodů moře |
2004 | Velká kniha těstovin |