Prekladový slovník Slovensko-Rusko-Nemecko-Anglicko-Francúzsko-Maďarský-Hotely a reštaurácie zajímavosti
Inge Meyer , Karol Gara , Irena Schilderová
nehodnoceno
Slovník je určený študentom odborných škôl so zameraním na spoločné stravovanie a cestovný ruch, zamestnancom hotelov a reštaurácií a cestovného ruchu, ako aj širokej verejnosti. Obsah: Hotel-Hotely a iné ubytovacie zariadenia-Priestory, Správa, Technické zariadenia, Personál, Služby. Reštaurácia-Druhy reštaurácií, Inventár, Nápoje, Reštauračné služby, Zákonné ustanovenia, Frázy. Kuchyňa-Odbory spoločenskej produkcie jedál-Kuchynské oddelenia, Kuchynský personál, Podniková ekonomika, Vybavenie kuchyne, Odborné výrazy v kuchyni, Odborné výrazy z oblasti výživy, Suroviny a ich spracovanie, Výber jedál. Prvé vydanie. Cena knihy v čase vydania: 35.- Kčs.... celý text
Literatura naučná Jazyky, lingvistika Učebnice a slovníky
Vydáno: 1981 , Alfa (SK)Originální název:
Fachwörterbuch Gaststätten und Hotelwesen, 1976
více info...
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.