Doug Powell životopis

americká

Životopis

Doug Powell - celým jménem Douglas George Powell - je výrobcem mistrovských bubnů, což piloval přes 15 let. Jeho vášeň pro výrobu bubnů začala jako vyjádření jeho duchovní cesty. Skrze zapojení kruhu duchovně oddaných mužů v Eureka Springs (duchovním centru v v Arkansasu, který provozoval se svojí ženou Yael) začal bubnovat a objevil tak svou vášnivou lásku k bubnům. Jeho zaujetí bubny ho přivedlo k tomu, že prozkoumal mnoho kultur, které mají bubny v úctě.

Doug je všestranně nadaný řemeslník a rukama tvoří celý život. Ti, kteří ho znají, říkají, že čeho se dotkne, to se promění na krásný objekt, ať se jedná o práci se sklem, hlínou, kovem či dřevem. Kromě bubnů vyrobil kalimby, marimby a xylofony, skla na lampy, praktické věci z hrnčířské dílny a dokonce 3 báječné dřevěné mořské kajaky!
--
Dne 11.7.1987 se oženil s Yael Hanou Bethiem Powell, s níž strávil 27 let až do její smrti 3.1.2018. Yael měla vize a dostávala poselství od Boha, která pečlivě zaznamenávala a která pak vydali knižně. Yael a Doug Powellovi žili v Kruhu světla (Circle of Light) - jejich duchovním centru v Eureka Springs v Arkansasu, kde ministrovali v jejich svatební kapli, pořádali workshopy a vydávali knihy prostřednictvím vydavatelství Circle of Light Press. Tento pár měl vizi světa, kde každý člověk zná naše hluboké spojení s naším Stvořitelem a kde každý člověk je se svou spřízněnou duší. Sdíleli poselství od Boha a své zkušenosti prostřednictvím workshopů. Yael zemřela v Eureka Springs ve věku 67 v důsledku nádoru v levé plíci. (zdroj životopisu: http://newworlddrums.com; https://circleoflight.net)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.