Erin Sullivan životopis

kanadská

Životopis

Erin se narodila v Kanadě. Učí astrologii v Německu, Curychu a Jižní Africe, Austrálii, Francii a dalších zemích světa.

V roce 1989 vycestovala do Anglie. Byla vedoucí Centra pro psychologické astrologie v Londýně v letech 1989 až 2001. Zároveň pracovala na pozici Series Editor pro prestižní Penguin Books '"Arkana současné série astrologie", kde spolupracovala a publikovala s některými z největších astrologických vědců z oboru.

Jako autor šesti knih, tři s knihami Weiser, a dva s CPA Press a její poslední (2005) astrologie pro středním věku a stárnutí, vydané Tarcher / Penguin New Yorku, její unikátní schopnost syntetizovat a přivést k astrologii mnoho disciplín je známá po celém světě.
Její průlomovou prácí je: Retrográdní Planety - byla přezkoumána jako kniha, která přinesla retrográdní planety do současné doby po 2500 letech. Erin sama ji nazývá "můj dluh k astrologii".

Po návratu do Severní Ameriky v roce 1998 po deseti letech ve Velké Británii a výuky v zahraničí, její práce neustále vyvíjí a roste spolu s kulturou a technologií. Její web je studnicí moudrosti a poznání, většina informací je k dispozici pro všechny zdarma. Ale thre je přes 135 mp3 ke stažení zdarma, které zahrnují přednášky z let 1980 až nyní. Její výuka je nadčasová, protože je založena ve sluneční soustavě a ne na dogma nebo "myšlenkový směr", její filozofií je- astrologie jako most od lidí a Země k nebi a našemu vlastnímu planetárnímu domovu.

V současné době má aktivní Global Counsel / astrologickou praxi, práci na jejích internetových stránkách, která jsou zveřejněna videa, články, aktuální události probíhající upgrady v technologii, která umožňuje současnou výuky. . Nedávno se zúčastnil (2010) v australské "Globální astrologické konference" první on-line v reálném čase . . .sklidila první a úžasný úspěch z mnoha řečníků z celého světa a mnoho účastníků v reálném čase!

V poslední době, srpen 2011, Erin byla na Skype kde zdarma provozovala pro NYC Manhattan noční Astrologickou školu, z její kanceláře ve Victorii, která trvala dvě hodiny, na téma k "retrográdním planetám" pro jejich studenty a účastníky. Její moderní a aktuální pojetí astrologie jde za hranice psychologie!

Ačkoliv patří do kategorie starších astrologů, je stále ještě na studijní cestě, neustále vyvíjí svou astrologickou práci do dalších změn a vývoje naší planety a jeho národů. . . .

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.