Životopis
Vystudovala FAMU, obor dokumentární tvorba. Pracovala v Krátkém filmu a v České televizi. Od roku 2004 se začala profesionálně věnovat tomu, co ji opravdu baví – vaření.
Začala redakční prací v gastronomických časopisech Gurmet, Apetit a F.O.O.D. a dál prohlubovala své znalosti v oboru. S Jitkou Rákosníkovou spolupracovala na dvoudílné knize Česká domácí kuchařka. Díky své sběratelské vášni pro staré kuchařské knihy a také přátelství s Jaroslavem Sapíkem, legendou české gastronomické scény, se kterým společně napsala kuchařskou knihu jeho rodinných receptů Můj divotvorný hrnec, se v poslední době čím dál více zabývá kuchyní našich předků. V současné době pracuje ve vydavatelství Burda na webu časopisu Venkov a styl a dostala práci v Receptáři.
(zdroj životopisu: http://www.smartpress.cz/eva-v...)
Eva Všetíčková knihy
2013 | 40 velikonočních receptů |
2016 | Sladká první republika |
2015 | Kuchařka první republiky - Od dělnického Žižkova až do kuchyně filmových hvězd |
Všetíčková je 0x v oblíbených.