Guru Dharam Singh Khalsa Khalsa životopis

Životopis

Guru Dharam začal s kundalini medicínou v roce 2007. Má mezinárodní praxi léčení a jógy a učí je přes 25 let. V letech 2002-2005 byl vzdělavatelem pro podnikatelskou a korporátní komunitu, kdy působil jako hlavní řečník na témata léčení, vitality, emoční inteligence pro Asociaci generálních ředitelů ve Spojeném království. Kundalini jógu učí od roku 1980 a orientální medicínu praktikuje od roku 1988, kdy objevil Lotosové léčebné centrum v Londýně a působil jako Vice Principal Londýnské akademie orientální medicíny.

Spolu s Darrylem O’Keeffem založil v roce 1996 Mezinárodní školu kundalini jógy ve Spojeném království, kde učí lidi stát se učiteli kundalini jógy. Vedl trenérské kurzy ve Švédsku, Spojeném království, Německu, Irsku, Izraeli, New Yorku a Malaysii.

Guru Dharam je ředitelem Mezinárodní výcviku kundalini terapie ve Švédsku a je přidruženým ředitelem Institutu lékařské jógy ve Stockholmu. Vyučuje učitele jógy aplikovat principy kundalini jógy a meditace v terapeutickém kontextu v moderních podmínkách. Vyvinul např. programy pro syndrom vyhoření a poruchu soustředění.

Kromě praktikování kundalini jógy a jógové terapie je kvalifikovaným praktikujícím tradiční čínské medicíny a čínské bylinné medicíny, vnitřní feng shui, numerologie, ad. (zdroj životopisu: http://www.kundalinimedicine.com)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Guru Dharam Singh Khalsa Khalsa - knihy

2016  100%Kundaliní jóga

Žánry autora

Duchovní literatura Osobní rozvoj a styl Zdraví

Štítky z knih

kundalini jóga

Khalsa je 0x v oblíbených.

Skrýt reklamy