Helen Pilcher životopis

anglická

Životopis

Dr. Helen Pilcherová je autorkou, řečnicí a konzultantkou vědecké komunikace. Ráda pije čaj a píše knihy o vědě. Vědecká kniha roku Times 2020 se stala

„ Life Changing: How Humans are Change Life on Earth“ (Život měnící: Jak lidé mění život na Zemi) . ' Bring Back the King: The New Science of De-extinction ' byla kniha týdne na Radio 2 'Fact not Fiction'. „ Malé vynálezy, které udělaly velký rozdíl “ vyvolala Heleninu přednášku na TEDx Manchester 2022. Její nejnovější knihou je „The Time Nature Keeps“, vydaná v květnu 2023.

Helen pravidelně hostí a vystupuje na veřejných akcích. Píše pro časopisy jako Science Focus, BBC Wildlife a The Guardian a často se objevuje v různých podcastech, rozhlasových a televizních pořadech.

Helen, zkušená vědecká komunikátorka s více než 20 lety zkušeností, vede workshopy a nabízí individuální koučování, aby pomohla vědcům a ostatním efektivněji komunikovat .

Neobvykle pro samozvaného geeka, Helen také bývala stand-up komikou, než příchod dětí znamenal, že nemohla zůstat vzhůru po 21:00. Nyní čas od času koncertuje a žije se svou rodinou a geneticky modifikovaným vlkem Higgsem na venkově ve Warwickshire.

Najděte Helen na Twitteru @ (zdroj životopisu: http://www.helenpilcher.com/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.