Jan Boštík životopis

česká, 1971

Životopis

Jmenuji se Jan Boštík a narodil jsem se v roce 1971. Od roku 1988 jsem na invalidním vozíku kvůli úrazu krční páteře. Studoval jsem střední průmyslovou školu v Hradci Králové.

Od roku 1997 jsem šťastně ženatý s manželkou Ivetou, která pracuje jako vrchní sestra a vystudovala vysokou školu - zdravotnický management a ošetřovatelství.

Prošel jsem několika zaměstnáními a pracoval jsem např. jako grafik v tiskárně, úředník ve spořitelně, sedm let jsem vyráběl součástky k invalidním vozíkům, atd. Mám zajímavé zkušenosti z práce laického kazatele v církvi CB. K mé poslední pracovní zkušenosti patří pozice propagačního pracovníka a koordinátora realizace grantových projektů z fondů EU.

S manželkou jsme bydleli sedm let v Havířově, také jsme pracovali v Myslibořicích u Třebíče, kde je Diakonie ČCE. V této neziskové organizaci jsme byli zaměstnáni a hlavní náplní naší práce byla péče o seniory. V současnosti bydlíme ve Svitavách, kde pracuji ve firmě hiswork.cz se specializací na PPC a SEO, kde je mou náplní internetová reklama a online marketing. Ve Svitavech patříme do sboru CB. Věnuji se psaní malého blogu o internetové reklamě a SEO, blog najdete zde. Pracovně se také věnuji informačnímu oborovému portálu o garážích a garážových vratech na www.svet-garazi.cz

Mezi mé záliby ve volném čase patří především cestování po Evropě, pestré a pokud možno „zdravé“ jídlo, řízení auta na ruční řízení, procházky v lese, dobrý spánek, modelářství RC aut a samozřejmě počítače a internet.

Radost mi dělá dcerka Kristýnka Ivetka, která se "cvičí" na budoucího leadera, aspoň to tak vypadá. (zdroj životopisu: http://klinickasmrt.cz/cs/o-autorovi.html)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.