Jason C. Moyer životopis

americká

Životopis

Jason C. Moyer je členem Transatlantic Leadership Network. Je programovým spolupracovníkem programu Global Europe v The Woodrow Wilson International Center for Scholars. Dříve byl programovým manažerem Institutu zahraniční politiky v Johns Hopkins SAIS, výzkumném ústavu děkana, a zpočátku byl programovým koordinátorem pro Centrum transatlantických vztahů, transatlantický think tank. Jeho současný výzkum se zaměřuje na populismus, brexit, EU, Arktidu, severské země a mezinárodní obchod. Byl publikován v několika hlavních médiích, včetně The Washington Post, The Hill a The National Interest.

Vystudoval Georgetown University s titulem Master of Arts v německých a evropských studiích na Edmund A. Walsh School of Foreign Service a s certifikátem v diplomatických studiích. Během svého působení v Georgetownu byl pedagogickým asistentem bývalé ministryně zahraničí Madeleine K. Albrightové. Než Jason pokračoval v magisterském studiu, učil dva roky angličtinu v Jižní Koreji prostřednictvím korejského ministerstva školství. Jason získal bakalářský titul v oboru mezinárodních vztahů na Univerzitě George Washingtona se zaměřením na evropskou politiku s nezletilými ve francouzštině a historii.

Jason mluví francouzsky a italsky, stejně jako částečně německy a korejsky. (zdroj životopisu: https://www.transatlantic.org/the-future-of-transatlantic-relations/people/jason-c-moyer/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.