Kamila Míková životopis

česká, 1946

Životopis

doc. Ing. Kamila Míková, CSc. (*1946) je odbornice na legislativu potravin z Ústavu analýzy potravin a výživy.

Absolvovala VŠCHT v Praze, vědeckou hodnost CSc. získala v oboru chemie a analýza potravin, habilitaci v oboru základy konzervace potravin. Působila nejprve jako odborný asistent na VŠCHT, Ústavu konzervace potravin a technologie masa, posléze v drůbežářském průmyslu jako ředitel útvaru výzkumu a vývoje a v Boneco, a.s., jako odborný poradce pro legislativu a manager pro vývoj a jakost výrobků.

V současné době působí opět na VŠCHT na Ústavu analýzy potravin a výživy jako docent.

Přednáší předměty Úvod do potravinářské legislativy, Management jakosti v produkci potravin, Technologii vajec a Senzorickou analýzu. Své odborné zkušenosti uplatňuje v přednáškách a publikuje knižně, v časopisech a na konferencích. (zdroj životopisu: https://www.kursy.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Kamila Míková - knihy

2019  0%Označování potravin

Žánry autora

Štítky z knih

Míková je 0x v oblíbených.

Skrýt reklamy