Kathleen Dowling Singh životopis

americká

Životopis

Kathleen Dowling Singh je trénována akademicky v transpersonální psychologii a pracuje jako mentor pro hluboké psychospiritualní růstové práce. Přednáší široce po celých Spojených státech o duchovnosti na konci života, duchovní transformaci uprostřed života a meditativní a kontemplativní praktiky.

Kathleen je autorem knihy Milost v umírání: Jak jsme duchovně transformováni, když umíráme (HarperOne, 1998), knihu nazvanou jeden z deseti nejoblíbenějších Amazonských knih v duchovnosti v roce, kdy byla publikována a uznávána jako mezník v oboru. Grace in Aging: Awaken As You Grow Older (Grace ve stárnutí: Probuďte se jako starší) - (WisdomPublications, 2014) udeřila“The Gift of Attention” in The Wisdom of Listening s upřímnými praktiky, kteří chtějí využít své stárnoucí roky pro duchovní zrání a zrání. To bylo jmenováno jedním z nejlepších v roce 2014 časopisem Spirituality a Practice.

Kromě toho je autorem “The Gift of Attention” in The Wisdom of Listening" (Dárce pozornosti" v Moudrosti poslechu) - (Moudrost, 2003), “Full Circle” in Oneing: Evidence ("Plný kruh" v Jedním: Důkaz) - (CAC, 2014) a “Confronting Our Mortality” in Oneing: Ripening ("Konfrontování naší smrti" ) - (2013), obě publikace Richarda Rohra.

Dlouhotrvající dharma student a praktik, někdy učitelka, si udržuje schopnost mluvit v širokém jazyce, přístupná těm, kteří mají jakoukoli víru. Účastní se jako hostující fakulta v Nebeských poselstvech: Probuzení prostřednictvím nemoci, stárnutí a smrti, což je společný program, který nabízí Spirit Rock Meditation Center a Metta Institute. Posloužila nebo sloužila na panelech půvabných průchodů, růstovců a doprovázejících umírajících.

Kathleenová žije v Sarasotě, na Floridě, v blízkosti mnoha svých čtyř dětí a sedmi vnoučat. Nedávno vydala knihu The Grace in Living: Rozpoznat, důvěřovat, zůstat v něm, knihu nabízející výuku v praxi duchovní biografie, stejně jako probuzení příběhů uctívaných učitelů a dlouholetých praktiků.
https://translate.google.cz (zdroj životopisu: http://www.kathleendowlingsingh.com)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.