Lenka Prošková životopis

česká

Životopis

Jsem šťastná žena, která miluje svůj život:-). Mám ráda sebe, svého syna, rodinu i přátele, prostředí, ve kterém žiju, a asi všechno, co mě dokola kolem obklopuje. Miluju svobodu, život jaký vedu a to i přesto, že je asi každému jasné, že vždycky všechno dokonalé zdaleka není.

Mám dny, kdy jsem klidná jako beránek a nosím hlavu v oblacích. Mám však i dny, kdy je ze mě divoška tělem i duší. Když o tom tak přemýšlím, asi v sobě nosím spoustu podob. O některých z nich možná ani sama nevím:-). Co vím ale jistě, je, že všechny jsou velmi vstřícné a láskyplné.

Miluji všechno, co je ženské. Jako třeba tanec, romantické knihy, filmy i hudbu, krásné svůdné šaty, procházky v přírodě, cestování (hlavně někam, kde je voda:-)), pečování o sebe i ostatní, ale také o zahrádku. Co je však pravým pohonem mého života, je touha žít šťastný a naplněný život v lásce a v pohodě. Jsem neuvěřitelný optimista. Na světě je totiž vždycky důvod pro co žít a z čeho se radovat. (zdroj životopisu: http://www.lenkaproskova.cz/#sec-contact)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Lenka Prošková - knihy

2020  40%Všechno má svůj čas

Žánry autora

Pro ženy Literatura česká

Štítky z knih

Prošková je 0x v oblíbených.
Osobní web autora

Skrýt reklamy