Životopis
Natalie Seldon je píše o jídle, je autorkou kuchařek, věnuje se styling jídla.
Vystudovala módní design a marketing, poté pracovala v módním krejčovství pod ikonickým designerem Alexanderem McQueenem. S touhou přesunout se do potravinového průmyslu, kde se neukazují žádné signály uvadání, se zapsala na prestižní londýnskou školu Leiths School of Food & Wine a pak pokračovala v práci pro časopisy Conde Nast EasyLiving Magazine, Sainsbury’s Magazine, pravidelně pracovala s velkými hrdiny potravinového světa jako Delia Smith, Jamie Oliver a Nigel Slater.
V dalších letech se věnovala psaní o jídle, editování a styling v rámci novinářského průmyslu zaměřeného na jídlo, založil avlastní firmu Estella na hrnečkové buchty (www.estellacupcakes.com), s níž získala "like" od zvučných jmen.
(zdroj životopisu: http://natalieseldonstyling.com/)
Natalie Seldon knihy
2018 | Prospěšné ořechy a semena - 40 lahodných, výživných receptů |
Seldon je 0x v oblíbených.
Osobní web autora