Natasha Edwards životopis

britská

Životopis

Natasha Edwards je v třetí generaci, která pěstuje česnek na česnekové farmě na ostrově Wight, ležícím při jižním pobřeží Anglie jižně od největšího jihoanglického přístavu Southamptonu.

Farma prodává doma vypěstovaný česnek, česnekové výrobky a potraviny v obchodě s restaurací.
Česnek má Natasha v krvi - její babička Norah zasadila stroužky česneku na zahradě před více než 50 lety, inspirována Elizabethou David, spisovatelkou píšící o jídle.
Od té doby farma roste a roste stejně jako rodinná nabídka česnekových výrobků (např. černé česnekové pivo, česneková vodka, zmrzlina, kysaný česnek, olivy, česnekové vepřové atd.).

Natasha je spojená s česnekem už od dětství - dokonce chodila převlečená za reklamní paličku česneku!
Vystudovala ekonomiku a management na Oxfordské univerzitě, pracovala v Londýně jakožto konsultantka, načež se v roce 2014 vrátila na rodinnou farmu jako výkonná ředitelka. Svůj život strávila zkoumáním česneku: mýtů a legend, zdravotních účinků a způsobů přípravy a vaření. Mnoho času strávila cestováním po světě a hledáním nejlepšího česneku, napsala zatím tři knihy s česnekovými recepty a tipy, jak z paličky vytěžit největší zdravotní přínos.

Farma v současnosti pěstuje různé odrůdy na 60 akrech, hlavně ‘Solvent White’ a Natasha a její rodinu můžete zahlédnout vždy v srpnu na česnekovém festivalu "The Isle of Wight Garlic Festival" (www.garlic-festival.co.uk). (zdroj životopisu: http://www.signaturechefs.co.uk/portfolio/items/natasha-edwards/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.