Šárka Ledinská životopis

česká, 1986

Životopis

Šárka Ledinská se narodila r. 1986 na jihu Čech. Po vystudování Germanistiky a Bohemistiky na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze se začala věnovat na té samé fakultě doktorskému studiu srovnávací literatury. V rámci něj také po určité období na FF UK přednášela a pořádala otevřené komentované procházky po Praze. Dlouhou dobu žila i studovala mimo jiné v Německu, Velké Británii či Rakousku, kde také pracovala pro některé internacionální, popř. globální společnosti.
V současnosti se věnuje výuce jazyků dětí i dospělých, nadále přednáší o tajemstvích staré Prahy, mýtů či legend pro veřejnost a dokončuje své studium na univerzitě.
Zkoumáním Královské cesty, která se jakožto věčné neutišitelné volání a touha po poznání moudrosti našich předků, ale i následovníků, již od počátku stala nedílnou součástí jejího života, se zabývá od roku 2012, tedy od doby „oficiálního konce světa“. Pohádkám a mýtům, které ji vždy fascinovaly, se však věnovala, kromě své postupové či diplomové práce, doslova po celý život. (zdroj životopisu: Kniha Cesta mudrců)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Šárka Ledinská - knihy

2018  0%Cesta mudrců

Žánry autora

Duchovní literatura Mytologie Literatura naučná

Štítky z knih

Ledinská je 0x v oblíbených.