Theresa Gladden životopis

americká

Životopis

Citace: "Myslím, že jsem se narodila se srdcem tuláka. Zatím jsem žila v devíti státech a čtrnáckrát jsme se stěhovali. Teď byclím s manželem, dcerkou a huňatým psem nedaleko úpatí pohoří Blue Ridge Mountains v Severní Karolině.
K mým oblíbeným koníčkům patří cestování a poznávání nových míst, nejvíce však miluji příběhy o lásce a také malování. Jsem šťastná, když mohu psát o lidech s vyhraněnými charaktery, z nichž od prvního okamžiku seznámení srší jiskry a kteří spolu celou dobu zápasí, aby vzdali hold lásce - přesně v duchu tradice postav ztělesňovaných ve filmech Katherine Hepburnovou a Spencerem Tracym.
Ráda líčím vzrušující boj silných osobností, jenž mne dokáže jednou rozesmát, jindy rozplakat. Nejvíce mne těší psát o jednom z nejkrásnějších zážitků v životě člověka - o zázraku lásky. Při psaní svých příběhů se ve vzpomínkách vracím do toho kouzelného období, kdy jsem se poprvé zamilovala."


Manželka, matka a současně učitelka kreativního psaní, Theresa Gladden, žije nedaleko úpatí pohoří Blue Ridge Mountains v Severní Karolině. K jejím oblíbeným koníčkům patří cestování a poznávání nových měst, nadevše však miluje příběhy o lásce a knihy. (zdroj životopisu: Harlequin kniha)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Theresa Gladden - knihy

1995  72%Tajemství starého domu
1994  71%Krok do neznáma
1994  60%Tyler, miluji tě

Žánry autora

Literatura světová Romány Pro ženy

Štítky z knih

Gladden je 0x v oblíbených.

Skrýt reklamy