Yael Powell životopis

izraelská, 1950 - 2018

Životopis

Yael Hana Bethiem Powell (17.7.1950 – 3.1.2018) se narodila v Haifě v Izraeli otci Uryonu Saharimu a matce Wille Skipwith (Christoph) Davidsohn).
Meditovat začala před mnoha lety jako součást svého ministrantského výcviku. Po více než 30 let byla každodenně v kontaktu s Bohem, což věrně zaznamenávala. Stojí v tradici Hildegardy von Bingen a dalších mystiček, kteří našli Boží láskyplný hlas skrze zkušenost velkého utrpení přeměněného v Lásku.
V roce 1983 jí byla diagnostikována bolestivá progresivní choroba páteře. Trpěla nesnesitelnou fyzickou a emocionální bolestí, žila opravdovou temnou noc duše, která ukončila aktivní život, který znala. Vypadalo to, že vhodnější by byla smrt a začala uvažovat o sebevraždě. Ve svém nejtemnějším okamžiku zavolala k Bohu o pomoc. "Najednou jsem byla vyzvednuta na místo velké krásy, zářivého světla a byla jsem naplněna úžasnou energií, kterou jsem cítila jako tanec zlatého deště. Cítila jsem milující přítomnost Boha." Yael začala každý den během meditace dostávat krásné vize, které jí dávaly sílu a odvahu žít ve svém bolestivém fyzickém stavu. Tyto zkušenosti věrně zaznamenávala svými slovy a stávala se „perem v Boží ruce“.

Dne 11.7.1987 se vdala za svou životní lásku Douglase George Powella. Po svatbě se poselství zintenzivnila a začala odhalovat učení o spřízněných duších, které bylo na tétp planetě nové, a a jejich cestu služby jakožto spřízněných duší. Poselství pomohla Yael a Dougovi růst skrze úlevu Yael od incestu a bolesti v dětství a skrze výzvu, že invalidita může vést k manželství. Jako pár vyrostli od vztahu zaměřeného na ego do vztahu zaměřeného na srdce. Slovy Yael: "Nyní chápeme, že to, co teď děje na Zemi, je to, že kráčíme krok za krokem na cestě lidstva zpět ke spojení s Bohem. Moje tělo se vyléčí, až to bude odrážet vyléčení božského ženství na Zemi a současně se božské mužství vrátí do rovnováhy. V tomto bodě se dvojplameny všude vrátí do perfektní jednoty, tak jak jsme byli stvořeni."

Yael a Doug Powellovi žili v Kruhu světla (Circle of Light), jejich duchovním centru v Eureka Springs v Arkansasu, kde ministrují v jejich svatební kapli, pořádají workshopy a vydávají knihy prostřednictvím vydavatelství Circle of Light Press. Tento pár má vizi světa, kde každý člověk zná naše hluboké spojení s naším Stvořitelem a kde každý člověk je se svou spřízněnou duší. Sdílejí poselství od Boha a jejich zkušenosti prostřednictvím workshopů.

Yael zemřela ve středu 3.1.2018 v Eureka Springs v Arkansanu ve věku 67 v důsledku nádoru v lepé plíci. (zdroj životopisu: https://spiritlibrary.com)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.