Zdeněk Ozzy Chlumecký životopis

česká, 1966

Životopis

Zdeněk Chlumecký se narodil v Pardubicích, kde žil až do svých 42 let.
V době, kdy naši krásnou zem vedla a spravovala jediná strana a všichni vzhlíželi k našemu vzoru směrem k východu, vykonával černé řemeslo. Už tehdy cítil, že práce na stavbách a cestování po montážích není přesně to, čemu by chtěl věnovat zbytek svého života. Hned po návratu z vojenské základní služby nastoupil do školy, aby tak získal maturitní vysvědčení, které by mu mohlo otevřít zcela jinou cestu. V té době hodně maloval a tato záliba mu přinášela především velké vnitřní naplnění a uspokojení. Trávil skoro veškerý čas u stojanu s plátnem, což se brzy projevilo i na pracovní docházce. V té době se netolerovalo, zda chcete nebo nechcete chodit do zaměstnání. Přiživě, která se trestala odnětím svobody, utekl doslova a do písmene pět minut před dvanáctou. Záchranou mu bylo, že přišel listopad 1989 a s ním i zcela nové možnosti pro všechny, kteří toužili po změně a to nejen v oblasti práce.
Jako mnoho jeho vrstevníků se vrhl do podnikání, a to v oblasti nejbližší jeho zájmům. V oblasti reklamy a propagace působil až do roku 2008, kdy se odstěhoval "ze svých" Pardubic, na které nenechá dopustit a považuje je za jedno z nejkrásnějších měst naší republiky. Nyní žije se svojí ženou a dvěma syny v malé vesničce u Nového Bydžova.
Dnes, v době kdy vychází tato kniha, se opět vrací ke své největší zálibě – k malování. Zařídil si malý, ale útulný ateliér, kde začíná trávit stále více a více času. (zdroj životopisu: http://www.zivotpredapo.cz/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Zdeněk Ozzy Chlumecký - knihy

2014  73%Neurorestart život před a po něm

Žánry autora

Duchovní literatura New Age

Štítky z knih

Chlumecký je 0x v oblíbených.

Skrýt reklamy