Mrtvá říše

Mrtvá říše https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533024/bmid_mrtva-rise-65f01dab4739e.jpg 4 72 72

Divoká říše série

< 3. díl

Tak moc tě chci zničit. Třetí, ještě žhavější díl temné fantasy série. Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude šeptá o mocné kouzelné substanci a Brexley její pouto k fae knize přivede o krok blíž k odpovědím, které hledá. Jakmile však jednou otevře zapovězené dveře, vyvalí se z nich všechna tajemství minulosti. Pravdy, kterým nedokáže čelit. A zrady, které tnou až na kost.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Dead Lands , 2021


více info...

Přidat komentář

pajushka
dnes 2 z 5

S čistým svědomím můžu říct, že mě tato kniha vysloveně naštvala a po dotčení této poslední knihy jsem ji hodila do kouta knihovny a tam taky zůstane.

Dej knihy od začátku dost pokulhává, celá série je psaná tak, ze se úplně ztrácíte, kde zrovna hlavní hrdinka je a s kým..

V knize se odehrálo několik událostí, které ve výsledku nebyly vůbec vysvětleny (jaká byla motivace dané postavy něco takové udělat? Absolutně bez odpovědi…)

Ale to přeci nevadí, pokulhávající a děravý děj nám autorka vynahradila sexuálními scénami, žejo…

A ze ve výsledku kniha nemá konec?
To nevadí, hlavně ze tam byl sex..

Abych to shrnula - přijde mi, ze autorka psala tuto sérii obdobně, jako píší někteří autoři detektivky, a to stylem “sama jsem do konce knihy nevěděla, kdo je vrah. Akorát, ze ona se do toho tak zamotala, ze nebyla schopna zodpovědět ani základní otázku celého děje a závěr knihy mi přišel vysloveně nesmysl (takový výstřel do tmy).

Buď je to účel, jelikož chce psát ještě pokračování, což jsem tedy u trilogie nečekala, nebo se do toho sama tak zamotala, ze nenašla cestu ven a tak to proste utnula, aby tu knihu vydala.

Ale za mě lepší nechat sérii neukončenou, ať si to čtenáři nechají na vlastní představivosti, než vydat tohle …

Ps: tato kniha mi připadala to jako epizoda z Friends, kde Rachel dělala dort a omylem se ji spojili stránky, takže dělala půlku receptu dort a druhou půlku receptu dušené maso… takto nesmyslný ten závěr knihy byl..

JaAnička
dnes 3 z 5

Ne nadarmo je standardní počet knih 3... víte proč tomu tak bývá? Protože pak nehrozí, že se děj začne nesmyslně natahovat, kroutit a stáčet do divných skrupulí...a pak lítáte ode zdi ke zdi a prostě tomu přestáváte rozumět.

Já se přiznám, že jsem za tu dobu mezi druhým a třetím dílem úplně všechno zapomněla, takže když se navázalo v momentě, co se předtím skončilo...byla jsem zmatená jak lesní včelka (natož abych si vzpomněla na postavy jako např. Birdie).

Ano, nepopírám, že kniha je to fakt žhavá, ale čeho je moc, toho je příliš a jejich sex byl popsán takovým způsobem, že mi z těch "hvězdiček" a výbuchů vytekl mozek ušima. (Mimochodem postavy se chovají tak trochu jako nadržené wtf, ale to asi přejdeme...).

Jinak konec je srandardně rychlý, otevřený a ve výsledku zmateně nic neříkající...


blanka5960
včera 5 z 5

Na třetí díl z této série jsem se neskutečně moc těšila. Předchozí díly byly skvělé a tak jsem tušila, že mě opět čeká parádní jízda. Pokračování Mrtvé říše je od začátku pěkně akční. Stejně jako v předchozích dílech není nouze o nebezpečné akce, výbuchy a honičky na motorce. Děj příběhu je zasazen do pro nás známého prostředí. Popis Prahy a hlavně kutnohorské kostnice byl super, při čtení jsem měla pocit jako bych tam byla. Co se týče romantické linky, tak tam mám nějaké výhrady. Od začátku je to mezi Wawrickem a Brexley pěkně žhavé. Ovšem místy až moc nebo respektive, za mě už tam toho bylo moc na úkor děje. A některé pasáže řekněme o tvrdším sexu mě osobně kazily čtení. Ono někdy méně bývá více, za mě to bylo na škodu. Co mě naopak potěšilo a hlavně pobavilo, tak to byl skřítek Opie s Mrňouskou. Ty jejích hlášky, opravdu jsem se bavila. A ač byl děj akcí nabitý, tak se příliš mnoho nevyřešilo. Brexley sice na nějaké otázky dostala odpovědi, ale spousta nových přibyla. Také nám přibyly v příběhu vedlejší postavy, některé z nich jsem si oblíbila a doufám, že nám je autorka v příběhu ještě chvíli ponechá, ráda bych si o nich přečetla něco víc. Shrnuto, podtrženo tentokrát to nebude na plný počet, ale i tak je to stále skvělá knížka. Už teď se moc těším na pokračování.
A ta obálka od @adela.stopka je boží !!!
.
.
Hodnocení 4,5*

Damonka18
včera 5 z 5

(SPOILER) Ano! Konečně!
Teď rozumně: Musím říct, že kniha mě nemohla vtrhnou do děje a proto jsem četla jinou knihu a pak tuhle.
A páni! To byla zase jízda. Krátká na můj vkus, ale boží. Knihu jsem zhltla. I když stále nevím, kdo nebo co je naše hrdinka zač, tak mě neskutečně okouzlila stejně jako všechny. A VLK? To je zákusek, který chcete stále dokola :D I když i Ash je velmi příjemná postava v ději. Vlastně všichni mi tak nějak přirostli k srdci.
Neskutečně se těším na další díl, který doufám, že bude stejná pecka.

ivetdos
předevčírem 5 z 5

I když jde za mě o nejslabší díl série, pořád je to 5* kniha. Autorka je geniální a spolu se S. J. Maas patří mezi moje nejoblíbenější autorky. Jsem opět nadšená, vzala mi dech a nemám co vytknout.

Nemáme tu sice tolik dechberoucích zvratů jako v předchozích dvou knihách, ani konec, který by mě nenechal spát, ale i tak jsem hltala každou stránku a nemohla jsem se od čtení odtrhnout. Nebylo tu nic, co by mě iritovalo, naštvalo, bylo nelogické nebo mi přišlo přitažené za vlasy (až na některé intimní scény :-)). Tleskám autorce za to, že ji nespadl řemen, přestože nám poodkryla několik dějových linek, nechala vyústit jednu z těch nejdůležitějších, a přitom stále zachovala jiskření a napětí. To se v knihách většinou nestává, často mi to zkazí zážitek ze čtení a začnu se v dalších dílech nudit.

Užila jsem si každou stránku a těším se na pokračování. Obrovské doporučení celé série!

DreamerX9
12.05.2024 2 z 5

Tenhle díl byl poněkud zklamání
Ačkoliv autorka vykresluje skvěle prostředí i svět, postavy mě baví čím dál tím míň, jedná se opravdu o vycpávkovou knihu, kde mám na konci pocit, jako bych byla zpět na začátku ale samozřejmě velké finále si ráda přečtu.

petitsoleill
11.05.2024 3 z 5

(SPOILER) S každým dalším dílem v této sérii kvalita knih bohužel klesá. Respektive, druhá a třetí kniha si je velmi podobná, možná na nějakých 50 stran.
Na začátku jsem vyloženě nechápala vztah Brexley a jejího strýce. Jeho POV: Nechal jsem tě proti tvé vůli unést, bez jakékoliv žádosti. Jsem vedoucím skupiny Povstat, takže moji důvěru si musíš zasloužit. Co kdybys byla špeh mých nepřátel. Takže hned teď tě pošlu s mým týmem na důležitou misi a svěřím ti tu nejdůležitější úlohu lupiče. Její POV: Strýc, kterého vůbec neznám, mě nechal unést. Ale strašně moc mu chci dokázat, že mi může důvěřovat. I když sám mi ze svých plánů nechce říct vůbec nic, to je pochopitelné. Jakože, WTF???
Knihy však nabízí jedinečnou příležitost k zábavě. Hoďte do sebe panáka, když:
- se Warwick zjeví odnikud a zachrání Brexley zadek
- je Warwick označen jako sexy
- je Warwick označen jako legenda
- 2 panáky, když to o sobě tvrdí sám
- Brexley uklidňuje Warwicka hlazením po ruce/zádech pomocí jejich divnomentálníhopouta
- Warwick rozrazí dveře
- hlavní dvojice zničí kus nábytku
- vedlejší postava prohlásí, že je/byla nadržená
- dojde ke zničení motorky

Čeho je moc, toho je příliš. Autorka se moc nenamáhala vytvořit postavám hlubší charaktery proti předchozímu dílu. Hlavní část knihy je akce potíže akce sex sex akce potíže sex akce sex sex a tak stále dokola. Sérii, pokud bude přeložena do češtiny, dočtu. Už je na mém seznamu guilty pleasure. Jako zábava na volný víkend dobré. Ale stále je mi líto toho nevyužitého potenciálu.

katasokolov
11.05.2024 4 z 5

4,5/5*

I třetí pokračování téhle dystopické fae záležitosti se mi ukrutně líbilo a schroupala jsem ho na posezení. Ano, moc se toho neudálo, krom konečného sblížení Warwicka a Brex , ale autorka prostě píše tak, že se nenudíte, a to ani když vám neustále sází popisy oděvních kreací Opieho a Mrňousky :D.

Staré i nové postavy byly super. Jen mne mrzelo, že Killian a Ash nedostali více prostoru. Co jsem ale pochopila, tak sedmá a osmá kniha se bude následně zaměřovat právě na Ashe, takže asi cajk.

Praha i Kostnice potěšily a doufám, že po tom konci už se v dalším díle dozvíme víc o schopnostech a zázemí Brex, jelikož se stále motáme v kruhu.

Uvidíme, jestli nám tenhle rok hodí v překladu ještě jeden díl, nebo zase potrvá rok, než si budeme moci vychutnat další dobrodružství našich oblíbenců.

A ještě si tedy neodpustím jednu zmínku ohledně vazby knihy, která se mi už po přečtení několika málo stránek uvolnila. Dnes opravdu cena a kvalita nejdou ruku v ruce a pořád nevím, kam se promítlo to nulové DPH na knihy.

lena.o.knihach
10.05.2024 4 z 5

Za knihu v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia

Na Mrtvou říši jsem se těšila, protože Praha a samozřejmě velmi hot scéna v Kostnici. Všeho jsem se dočkala a bylo to vážně super, ale v Nezkrotné říši mi vadily výbuchy a následné únikové akce (furt se to tam opakovalo) a ani tady jsem častým bombám neunikla.

Až na konci se děj konečně posouvá někam dál a dozvídáme se důležité informace. Většina knihy totiž byla hlavně jen o “vztahu Brexley s Warwickem a mně osobně to nevadilo, nicméně s tím počítejte.

Hodně jsem si oblíbila vedlejší postavy a v dalších dílech bych jim moc přála více prostoru a budu doufat, že mi je Stacey Marie Brown nechá naživu.

Scheron
09.05.2024 3 z 5

(SPOILER) Tak já nevím. Hrozně jsem se na Mrtvou říši těšila. Předchozí dva díly mě bavily, sice pitomoučké, ale lehké, tak akorát na zrelaxování a vypnutí mozku.
Ale tohle byla... prostě nuda. Moc doufám, že opravdu půjde jen o tento jeden vycpávkový díl (ztotožňuji se s komentáři níže). Přibyla nám nová lokace - kostnicový chrám a pražské nádraží (mimochodem jako zaměstnanec železnic jsem se musela smát nad hlášením o příjezdu vlaku), kde se zase setkáváme s dalšími rebely a dalšími nejkrásnějšími muži pod sluncem. Tahle část mě hrozně nebavila, všichni navzájem zase řešili problémy s důvěrou a neustále nadržená démonka byla vysloveně trapná. To jsem ale ještě nevěděla, co přijde. Na jednu stranu, konečně jsme se dočkali - jakmile Warwick vkročil na scénu, netrvalo dlouho a s Brexley na to hupsli, a tenhle první milostný akt byl dobrý - ale pokračovalo to takovým způsobem, že mi to hezky brzy začalo lézt na nervy. Nejen, že děj se točil dokola a svým scénářem prakticky kopíroval předchozí dvě knížky (únos, krádež, motorky, přestřelka, útěk, zajetí, motorky, útěk, přestřelka), ale ze všech (!) našich hrdinů se stali nemyslící chodící nadrženci. Ne že by v minulých dílech byli nějací cudní einsteinové, ale tady to bylo extrémně na sílu. Takže původní schéma děje se změnilo na sex, sex, sex, motorky, přestřelka, sex, sex, útěk, zrada, sex, sex atd. Namísto odpočinku jsem byla pěkně vytočená, protože ani ten sex potom nebyl napsán nikterak uspokojivě, naopak až odpudivě, v jakkoliv absurdní situaci, na jakémkoliv místě. Za celý díl jsme se opět téměř nic nedozvěděli, ba naopak, z ničeho nic tu přibyl další důležitý artefakt, o kterém dosud nepadlo ani slovo. Jako jo, pořád je to neuvěřitelně čtivé a prostě musíte číst dál. Líbilo se mi vystřídání snad všech lokací z předchozích dílů. Ale žádný zvrat tu nečekejte, není tady žádné překvapení, a to ani v závěru. Hodnotím vlažně.
Obálku opět miluju a další tři díly si určitě přečtu, pokud budou obálky ve stejném duchu. Ale nechápu, proč mám anotaci na zadní straně výtisku snad úplně stejnou jako u minulého dílu? Nekontrolovala jsem to, ale obsahu aktuálního dílu neodpovídá, což mě teda mrzí.

P.S. Vsadím se, že se nějaký další díl bude odehrávat v tom fungl novém čupr dupr extra zabezpečeném vězení, o němž tam byla velice nenápadná zmínka.
P.S.S. Ze všech postav mám nejraději Ashe. Je novým adeptem na budoucího zrádce?

Literarytwins
07.05.2024 4 z 5

Třetí a dlouho očekávaný díl série Divoká říše je konečně tu a čtenářovo oko zaujme ihned poměrně výraznou a velmi poutavou obálkou z tvorby Adely Stopky, která opět nezklamala a vyšvihla nám tu skvost!

No ale pojďme k samotnému ději. KONEČNĚ jsme se už výrazněji někam pohnuli a na zvraty, tajemství a i tu žhavost je toto asi nejnabušenější díl. Zde totiž opouštíme oblast sotva odhalených kotníčků a planého laškování. Mrtvá říše je možná název knihy, vám se ale budou klepat i lustry a okenní tabulky až konečně Warvick na Brexley vlítne. Bylo to žhavé? No, to si pište! Pojďme si zde ale nalít trošku čistého vína, možná toho honga bonga tady bylo už i moc na úkor samotného děje. Já tu jejich živočišnou jiskru žeru, ale taky si přiznejme, že ten jejich vztah je tak neskutečně toxický až to místy bolí.

Moc se mi na knize líbilo to, že se konečně dozvídáme spoustu nových informací z rodinného zázemí a minulosti hlavní hrdinky, což nás konečně posouvá blíž k odhalení kdo, či co vlastně naše hlavní hrdinka je. Co bylo také naprosto super je prostě duo Opie&Mrňouska. Já je prostě žeru a ty jejich rozhovory a módní kreace :D
Jediné co mi ke spokojenosti chybí je odhalení, co přesně mají mezi sebou za pouto Warvick a Brexley.

Příběh se mi četl krásně, a konečně jsme se v mnoha ohledech někam hnuli. Co jsem však nečekala, byla ta jedna nechutná zrada, kde i mně spadla brada. Nicméně se nemohu ubránit dojmu, že celkové nezkrotné nadšení z této série ze mě asi postupně opadlo a já jen doufám, že si nadcházející díly udrží tu laťku. Mám ale pocit, že budu mít nejen zlomené srdce událostmi dalších dílů.

Hatshepsut
06.05.2024 4 z 5

Vždy se v sérii najde díl, který není úplně top, a pevně věřím, že to byl tento. Nechci být úplně zklamaná, ale od té doby co došlo k naplnění vztahu mezi Brex a Warwickem, to ztratilo romantické napětí a přešlo to až v "násilný" sex. Jako asi tak: někdy méně je více! :-) Nicméně samotný děj a odhalení na konci, které by nám konečně mohlo více odpovědět na otázky původu hlavní hrdinky, mi dává naději, že nám ještě autorka má co předvést. Tak uvidíme! Hodnotila bych tak 3,5*.

Lutzinka
06.05.2024 2 z 5

Už mě to začíná unavovat...
Tohle je třetí kniha a děj se točí doslova úplně v tom samém pořád dokola - násilí, boj, útěk, zrada, únos, záchrana, násilí, boj, atd..

Nemá to v podstatě žádný děj, pořád se honíme za odpověďmi, ale žádných se nám nedostane... slibovaná Praha je tady na 5ti stránkách.
A pak je tady Farkas a Kovaczová.
Pokud jejich vztah někdo nazývá romantikou, mám docela pochyby o jeho zdravém rozumu. Jakákoli otázka, nebo problém je mezi nimi řešen totálně nechutným a násilným sexem téměř v přímém přenosu (jejich nenaplněný "vztah" v předchozích dílech mi vyhovoval mnohem víc.)
Mozek a normální komunikaci tady neexistuje.
Zachraňuje to nějakým zázrakem čtivost, díky které to fakt uteče rychle.

ivka7708
04.05.2024 5 z 5

Ďalší diel plný akcie. Tentokrát sa dej čiastočne odohráva aj v ČR a vždy je príjemné v knihe naraziť na lokalitu, ktorú poznáme. Ani na jednej stránke som sa nenudila. Zmeny v lokalitách sa konečne diali aj inak ako unesením Brexley (to mi trochu vadilo v 2. diele). Nielen že sa konečne dozvieme trochu viac o tom, kto/čo je Brex a čo dokáže, ale hlavne sa pohne aj vzťah medzi Brex a Warwickom. Iba ich príťažlivosť je silnejšia než ich nenávisť. Keby sa nechceli navzájom stále trestať a občas by si aj úprimne priznali, čo k sebe cítia (hlavne keď to vďaka svojmu spojeniu aj tak minimálne tušia), žilo by sa im trochu jednoduchšie. Mám len jeden veľký problém, a to zistenie, že toto bol len tretí diel zo siedmych.

KajinaH722
04.05.2024 5 z 5

Autorku jsem si oblíbila, umí vtáhnout a zaujmout do děje. Jinak v třetím díle se to pěkně rozjelo. Jsem ráda,že Brix a Warwick konečně posunuli dál. Musím říct, že mi bylo pěkně horko u hot scén, kde to opravdu blikalo s jejich touhou,chemii, přitažlivosti a sexuálním napětím. Samozřejmě nechyběla akce, boj o přežití. Kniha se četla opět velmi dobře a nemohla jsem se odtrhnout. Těším se na další díl, Cvrk!

uzivatel9575
02.05.2024 5 z 5

Tak tohle je neskutečné ufo porno :D ale vlastně jsem zatím nečetla YA fantasy, které by nebylo prosycené sexem. Tady ta aura, která přechází od Brex a Warwicka na všechny okolo zasáhne si myslím i nejednoho čtenáře, takže vlastně takové čtení ve 4D :D ale k ději..
Knihy nejsou zbytečně velké a nezbývá tím čas na “prázdné pasáže. Za každým rohem se něco semele a to za mě knize dodává drive, který vás nutí číst dál. Občas jsem se zasekla nad jednáním některých postav, ale v téhle smršti akce, napětí, tajemství a sado-maso hrátek, dotyčným odpouštím. Těším se na další díl!

Viky27
01.05.2024 3 z 5

No, za mě teda docela zklamání. Čekala jsem, že to bude pokračovat spíš v té akční lince a místo toho je z toho nijaké porno cosi, co se všemi dělá taky cosi. Jsem zvědavá, jak to dopadne, takže na pokračování se těším, ale z tohohle dílu jsem trochu kyselá.

Bryel
01.05.2024 3 z 5

„Přitahovala jsi mě jako světlo můru. Ani já se nedokázal zarazit. Jsem legenda. Válečník. Sama smrt na mě nemůže… ale tobě jsem odolat nedokázal.“
„Možná jsem já smrt.“
„Ne. Ty jsi život. Vzduch v mých plicích."
„Nejsem o nic lepší než oni. Další přízrak… další démon, který se tě pokouší vysát. Zničit. A nikdy nemám dost.“
„Jedině dobře.“

Pro mě vlastně zklamání. Rozdělila bych to na dvě části; před a po.
Začátek je dobrý, prostředí nejen dystopické Budapešti, ale i Prahy. Rychle jsem se začetla, vcelku mě bavila i ta spousta násilné přitažlivosti a sdílené energie mezi hlavními postavami.
Pak mezi nimi dojde na věc a celá kniha jde najednou od desíti k pěti. Kovácsová i Farkas se chovají nesmyslně, přehnaně sebevědomě, jejich plochý "vztah" pohání jenom a jenom to jediné, vlastně celou knihu. Děj se úplně zastaví a cokoliv se od této chvíle stane, vždy je do toho zamíchán zcela nevhodně sex.
Jediný šokující zvrat, který čtenář očekává téměř celou knihu, to na závěrečné straně nevytrhne.
Vyzdvihla bych práci s vedlejšími postavami, ty mě moc bavily, především známé superduo Opie + Mrňouska. Zato hlavní postavy se mi svým vývojem v průběhu Mrtvé říše úplně zprotivily.
Ale pokládám si otázku, jaký je v této knize dějový posun, když si odmyslíme ten koktejl laciných řečí a sexuálního harašení? No, téměř žádný.. Opravdu doufám, že další díl bude lepší. Logičtější. Akčnější. Velkolepější šokujícími událostmi, nikoliv eskapádami.

Matri
30.04.2024 3 z 5

Nebudem preháňať, keď poviem, že pokračovanie Divokej říše bol pre mňa tento rok jeden s top knižných momentov!
Prvé dva diely ma extrémne bavili! A tretí diel? Prišiel mi bohužiaľ ako typický "vycpávkový"
Úvod v Prahe ma pravdupovediac dosť nudil a až na jednu akciu a začiatok sexuálnych eskapád medzi Brexley a Warwickom mi neprišiel v ničom dôležitý. Áno, hlavné postavy na to konečne skočili a ufff... odvtedy bola kniha snáď iba o tom - každý pohľad v akejkoľvek situácii viedol k erotickým predstavám. Mňa to už teda riadne otravovalo! Erotiku v knihách môžem veľmi, ale s určitou mierou a toto bolo na mňa jednoducho moc :-/
Brexley, ktorá prišla o svoju, nazvem to "reálnosť" z prvého dielu, kedy fakt pôsobila ako človek (a to mi na nej bolo najsympatickejšie - ako sa nevzdala a bojovala v tých najhorších podmienkach) sa stáva opäť niečím "Nad".
Warwick celkovo nepatril, a určite ani nebude patriť k mojim top knižným hrdinom. V tejto časti bol jeden obyčajný hormónmi poháňaný, žiarlivý chlap. Jeho žiarlivosť bola až nemiestna - na to, aká je to neohrozená legenda.
Suma sumárum najlepšie momenty knihy pre mňa opäť znamenali naši najmenší priatelia - a teda Opie a Mrňouska :-)
Takže... moje veľké očakávania po prvých dvoch výborných dieloch sa akosi nenaplnili a prišlo mierne sklamanie. Ešte aj ten záver a podstatu Brexley som už vopred čakala :-/
Jednoducho musím hodnotiť slabšie a tentokrát sú to u mňa s prižmúreným okom 3*

"Jsem legenda. Válečník. Sama smrt na mě nemůže… ale tobě jsem odolat nedokázal.“
„Možná jsem já smrt,“ odsekla jsem.
„Ne.“ Vzal můj obličej do rukou a přitáhl si mě k sobě. „Ty jsi život. Vzduch v mých plicích.“

pikilo
30.04.2024 3 z 5

(SPOILER) Nic se nezmenilo. Brexley je stale najivni holka, co si z kazdyho dela kamose a pak breci, kdyz ji zradi. Stale mysli vaginou, kazdyho novyho chlapa co potka chce ojet. Nastesti hned prvni borec, ktereho potkala a popsala ho jako statneho boha sexu, byl gay. Hallalhaz je porad pro ni traumaticky zazitek a pro me taky. Vycvicena bojovnice, jak o sobe rada rika a ma hrozny problem, ze nekoho bodla ve vezeni. Vztah mezi Brexley a Warvickem je dost perverzni a toxicky, tomu fandim. Ale cely ten jejich vztah je divny. On je porad nadrzenej a ona taky, oba maji radi tvrdej sex, jsou absolutne citu prosti, neustale zarli a vytvareji konspirace kdo s kym spi. Ona se do nej zabouchla ale i tak ma potrebu se olizovat s jeho kamosem. Ona a on chteji jenom soulozit. Vlastne kazda postava v knize chce jenom soulozit. Opie a Mrnouska jsou za me top postavy ale take chteji jenom soulozit a taky houbicky, hromadu houbicek. Cela ta vec s hledanim nektaru nedava smysl. Proc ho hledaji? Jasne, Warwickovi unesli rodinu a vyhrozuji mu, ale on si z toho nic nedela, mozna tak 2 minuty a pak jde zase soulozit. Brexley to dela pro koho? Pro stryce, ktery ji neveri a ona jemu take ne. A je ji to uplne jedno ale proste ho jde hledat. Asi se musela vymyslet nejaka vypln k tomu pornu. Cely koncept Nektaru je pro me zahadou, nikdo nema poradne nadseni do hledani, pokazde kdyz se presunou na nejakou lokaci tak je nekdo napadne. Nechci Vam do toho kecat, ale nebylo by lepsi proverit vlastni rady jestli na Vas nekdo nedonasi? Aby pak Brexley nebyly zklamana, ze ji opet zradil nejaky “kamarad, ktereho zna sotva dva dny. Za me prumerne fantasy pecko. A to jsem do toho vkladala velkou nadeji.

Štítky knihy

romantasy

Autorovy další knížky

2022  84%Divoká říše
2023  88%Nezkrotná říše
2024  83%Mrtvá říše