Mrtvá říše přehled

Mrtvá říše
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533024/bmid_mrtva-rise-65f01dab4739e.jpg 4 266 266

Divoká říše série

< 3. díl

Tak moc tě chci zničit. Třetí, ještě žhavější díl temné fantasy série. Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude šeptá o mocné kouzelné substanci a Brexley její pouto k fae knize přivede o krok blíž k odpovědím, které hledá. Jakmile však jednou otevře zapovězené dveře, vyvalí se z nich všechna tajemství minulosti. Pravdy, kterým nedokáže čelit. A zrady, které tnou až na kost.... celý text

Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Dead Lands, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrtvá říše. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (67)

Roux
předevčírem 4 z 5

(SPOILER) Už to začíná být trošku otravné. Scénář je prakticky stejný, děj se posouvá jen velmi pomalu, vždy je tam nějaká zápletka, kde ji někdo "sebere", snaží se ji natáhnout na svou stranu (ať dobrovolně nebo nedobrovolně), Warwick ji z toho místa zachrání nebo pro ni dojde a ujíždí na motorkách..... a stále dokola a dokola. Nebo se s Warwickem hádají. Takže, jak říkám, už to trošku začíná být otravné. Na druhou stranu se trošku posunul vztah Brex a Warwicka - ale to zkrátka nevyváží tu natahovací omáčku.
Stacey, už by to chtělo trošku víc rozseknout, chápu, že peníze nesmrdí, ale už to trošku začíná štvát čtenáře. Mrzí mě, že není přeložený další díl (zde vycházím z předpokladu, že už je napsaný, což nevím a nechce se mi to hledat), abych mohla číst dál. Fakt se mi líbí postava Warwicka, Brex začíná být stejně umíněná jako jiné hrdinky.... Sorry not sorry, já bych nebyla takový lidumil a pokud by se mě někdo pokusil zabít, neváhala bych. Co na téhle knize oceňuji je hůmor, celkem dost se směju, když je poblízku Opie a Mrňouska :D

anibeni
14.09.2024 4 z 5

Co napsat..? Co se týče fantasy linky, tak děj nabírá na obrátkách a Brexley stále zjišťuje, kdo je. Do toho se nám přimíchají noví přátelé (či vlastně nepřátelé?) a noví příbuzní.. ovšem co se týče erotické linky, tak zatímco v prvním díle byli všichni strašně krásní a padla maximálně tak pusa, tak tentokrát pomalu každý vojíždí každého a je jedno, kde... nicméně - obrovské plus za obálky, ty jsou opravdu nádherně vyvedené..


karolina259
12.09.2024 2 z 5

Nečetla jsem všechny komentáře, ale asi budu jedna z mála těch, kdo spíše napíše ne moc kladnou recenzi. Musím říct, že třetí díl mě zklamal už úplně. První díl byl úžasný. Nemohla jsem se od něj odtrhnout a hltala ho plnými doušky. V druhém díle mi přišlo, jako by se autorka opakovala v daných scénách a ve třetím, uplně to samé. Vůbec mě tam nic nepřekvapilo. Pořád se tam jenom honili na motorce. Pořád v podsvětí, kde se ukrývali, hledali něco atd... Vůbec nic nového. U třetího dílu jsem se tak nutila, že jsem knížku několikrát odložila. Musela jsem se donutit, abych to vůbec dočetla. Dobrý byly snad jenom erotické scény, jinak mi všechno přišlo jako opakování se prvního a druhého dílu. Tak za mě, asi takto .

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejčtenějších knih (květen)

15.05.2024


Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mrtvá říše v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených326x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených21x
v Knihotéce181x
v Chystám se číst117x
v Chci si koupit62x
v dalších seznamech4x