Nejlepší série

recenze

Šašek (2024) 5 z 5 / bradovav
Šašek

Obálka: 5*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@knihybeta #spoluprace

Tuhle sérii prostě miluju. Clifton Forge a obyvatelé tohoto městečka mi přirostli k srdci již od prvního dílu a já tak netrpělivě vyhlížím každý další díl a šetřím si jeho čtení na tu správnou chvíli. Máte také nějakou sérii tak moc v oblibě?

Tento díl se věnuje stejně jako předchozí díly jednomu konkrétnímu páru. Tentokrát je to Leo a Cass, které jsme opustili na konci předchozího dílu. On je badboy, který si nikoho nepouští k tělu, užívá si alkohol a ženy plnými doušky. Ona je hodná holka od vedle, která udělá jednu chybu v rozhodování. Ale je to opravdu chyba, když vše skončí tak pohádkově?

Kniha, která stejně jako předchozí díly kombinuje romantiku, erotiku a prvky detektivní zápletky. Kniha plná motorek, aut a sexy mužů. Leo nepatřil mezi mé oblíbence, v této knize jsem ho chvilku zbožňovala, pak zase nesnášela. Za to Cass je pro mě v tuto chvíli nejoblíbenější ženskou postavou. Vyrovnaná, moudrá a samostatná žena, která to s Leem nevzdala ani ve chvílích, kdy bych ho já přizabila.

Jejich příběh měl za mě nejslabší detektivní zápletku, o to víc si ale kniha pohrála s city a pocity postav. Kniha mě naprosto pohltila, četla jsem úplně všude a nemůžu se dočkat dílu, který bude věnovaný dalšímu fešákovi z Betsy.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Šašek Šašek Devney Perry

Leo Winter má svůj život rád. Pracuje, když potřebuje peníze. Vyjede si na motorce, když touží po svobodě. Zavítá do místního baru, když se chce pobavit. Na svůj motorkářský klub sice může už jenom vzpomínat, ale život bez závazků... více


Komentáře (0)

Přidat komentář