Nová oblíbená autorka

recenze

Šéf, co tě nadzvedne (2023) 5 z 5 / bradovav
Šéf, co tě nadzvedne

Obálka: 5*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@knihybeta #spoluprace

Říkáte si, proč obálkofil jako Veru dává této oballce 5*? Je to jednoduché! Chci ocenit, že chlapík na obálce odpovídá popisu hlavního hrdiny a není na obálce jen kvůli svw´mu odhalenému břichu a zároveň zatleskat, že do role obsadili muže! Nesnáším knihy o silných mužských hrdinech, kdy na obálce je vyfocený vysokoškolák s chmýřím na bradě. Toť k obálce, kde jsem vnímala potřebu se vyjádřit.

Obsah knihy je vynikající! Dlouho jsem nečetla romantický příběh, kde by byla silná hlavní hrdinka, ale zároveň hlavní hrdina, který mi nedal spát. Oblíbila jsem si ho - jeho nepřístupnost, jeho kuráž, jeho vytrvalost, jeho odhodlání a jeho neústupnost a jeho sebevědomí. Sebevědomý muž je strašně sexy.

Ona je jeho zaměstnankyní, ale nenechá si od muže jeho postavení nic líbit a dokáže se prosadit i v jeho stínu. Je silná a moc se mi líbí, jak si z něj nic nedělá a nebojí se mu postavit. Moc jsem si užívala jejich sbližování. Chvíle, kdy se z drsného a nedostupného chlapa začal stávat otevřenější gentleman. Do čtení jsem se ponořila a v závěru mi bylo líto, že jsem knihu dočetla.

Jsou příběhy, které vás vtáhnou a zde svou romantickou linkou připomínající příběh moderní popelky navíc pohladí na duši. Moc by se mi líbilo, kdyby autorka napsala pokračování, které by se věnovalo Westově svěřenkyni.

Kniha mě moc mile překvapila, nečekala jsem, že budu hodnotit tak vysoko.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Šéf, co tě nadzvedne Šéf, co tě nadzvedne Winter Renshaw

Po bolestné zkušenosti se smrtí si uvědomím, že je načase změnit život. A to zásadně. První na řadě je moje práce. Práci novinářky miluju, ale svého šéfa, mediálního magnáta Westa Maxwella, nemůžu vystát. Jednoho dne mě donutí, ab... více


Komentáře (0)

Přidat komentář