První zklamání

recenze

Získej mě (2024) 3 z 5 / bradovav
Získej mě

Obálka: 3*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 3*
@grada_cz @nakladatelstvimetafora
#spoluprace

Phoenix a neřesti, které se v něm odehrávají vždy hltám a pokaždé jsem nadšená. Bohužel u tohoto dílu nebudu hodnotit tak vysoko. Málo erotiky, málo oťukávání mezi hlavními postavami. Co dělá tuto sérii výjimečnou je to, že chcete odhalit padoucha a zároveň čekáte na každou žhavou scénu.

U tohoto dílu mi přišlo, že námět na další zápletku byl skvělý, ale autorka mu nedopřála více času uzrát. Zbytečně rychle napsané. Dvě erotické scény jsou pro Phoenix málo. Zároveň nevěřím tomu, že po zážitku, který měla by doslova druhý den hodila hlavní hrdinka vše za hlavu a na nabídku kývla. Chtělo to napsat s rozestupem a více propracovat její pocity a myšlenky.

Co nemohu autorce upřít je popis postav. Jeho bych chtěla mít doma a přitulit se k němu, s ní bych se chtěla kamarádit.

Tento díl mě celkově bohužel zklamal, ale na autorku nezanevřu, protože předchozí díly patří mezi mé nejoblíbenější z oblasti erotického čtení.

A co vy a tento díl? Jak to vnímáte?

Celkové hodnocení: 3,5* z 5*


Získej mě Získej mě Stacey Kennedy

Nessa Haleová je zoufalá romantička. Ronan Crawford je bývalý voják, který stále bojuje s démony minulosti. Když se Nessa ocitne v nebezpečí, Ronan slibuje, že ji bude chránit za každou cenu. Jen Nessa ale může vyvést Ronana z tem... více


Komentáře (0)

Přidat komentář