Afterland přehled

Afterland
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475051/bmid_afterland-dYL-475051.png 2 31 31

Tři roky poté, co globální pandemie zahubila devadesát devět procent mužů na zemi, se matka se synem ocitají na útěku. Všechno, co Cole na světě zbylo, je její chlapec, Miles. Jelikož jsou muži nyní ceněnou komoditou, musí Cole pro jeho bezpečí porušit nové, v rychlosti sepsané zákony a nechat svou vlastní sestru zemřít. Vše, co Milesovi na světě zbylo, je jeho matka. Bude ale jeden člověk stačit na to, aby ho ochránil před mnoha, kteří jsou schopni zabíjet, aby se zmocnili živého chlapce? Cole s Milesem vyrážejí společně na cestu přes proměněnou, nehostinnou zemi ke svobodě, které možná nikdy nedosáhnou. A když je Coleina sestra vystopuje, budou se muset rozhodnout, komu věřit – a co v tomto nepředstavitelně novém světě opravdu znamená loajalita. Afterland je poutavý a dlouho očekávaný nový thriller od autorky bestselleru The Shining Girls a oceňovaného románu Zoo City.... celý text

Literatura světová Thrillery Sci-fi
Vydáno: , Fobos
Originální název:

Afterland , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Afterland. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

deedulka
10.03.2024 1 z 5

Obálka a téma chytlavé, ale zpracování nudné a nezáživné. Do knihy se mi nedařilo začíst a prokousávala jsem se nicneříkajícími odstavci o ničem. Nakonec jsem přeskakovala a stránky už jen zběžně prolétla na konec, abych to jen tak neodložila. Tohle se opravdu nepovedlo.

maličkán
28.04.2023 1 z 5

Jednu hvězdičku dávám za nápad, téma by bylo skvělé ale zpracování děs a hrůza. Chtěla jsem odložit po pár stránkách, nakonec s vypětím všech sil jsem dočetla, ale katastrofa. Mám od autorky ještě jednu knihu, tak mám úplně strach ji začít číst.


vercatko20
03.04.2023 odpad!

Strašně zvláštní kniha. Asi jsem měla velká očekávání a tak jsem hodně zklamaná.
Styl autorčina psaní je zvláštní, hodně špatně se to čte. Možná je to ovšem českým překladem, kdo ví. Postavy nejsou vůbec sympatické.
Post-apo, kde se spíš řeší sociopatické bludy v hlavách všech postav.
Navíc se tam prolínají různé časové roviny, ale je to napsané tak zmateně, že jsem se mnohdy přistihla, že vůbec nevím, v jakém čase jsem a co se tam děje.
Konec mě taky zklamal. Vlastně celou knihu jsme čekali na to, co se stane na konci. A pak nás autorka odbyde jednou kapitolou, kde se vše vyřeší až podivně snadno.
Ne, tohle se mi nečetlo vůbec dobře a s 99% jistotou si od autorky už nic nepřečtu!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (34. týden)

23.08.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Afterland v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených38x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených1x
v Knihotéce97x
v Chystám se číst77x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

jihoafrická literatura

Autorovy další knížky

Lauren Beukes
jihoafrická, 1976
2015  66%Dívka, která se třpytila
2013  63%Zoo City
2021  34%Afterland