Poznáš to z polibků přehled
Julia Quinn
Bridgertonovi / Bridgertonovci série
Anglie, 1825. Gareth St. Clair je v pěkné bryndě. Jeho otec, který ho nesnáší, ho neváhá obrat o majetek a připravit o dědictví. Garethovou jedinou pozůstalostí je starý rodinný deník, který může, ale také nemusí ukrývat tajemství z jeho minulosti a klíč k budoucnosti. Bohužel je psaný v italštině, z níž Gareth neumí ani slovo. Hyacinth Bridgertonová je nesmírně chytrá, ďábelsky upřímná a podle Garetha by ji měl člověk užívat jen v malých dávkách. Hyacinth ale na rozdíl od Garetha umí italsky. Když se pak tihle dva setkají na každoročním hudebním večírku u Smythe-Smithových, Gareth Hyacint přiměje, aby mu slíbila, že deník přeloží. Jak se tak ponořují do tajemného textu, zjišťují, že odpovědi nenajdou v deníku, nýbrž jeden v druhém… a že nic není tak prosté - nebo tak složité - jako jediný, dokonalý polibek.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2007 , Ikar (ČR)Originální název:
It's in His Kiss, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poznáš to z polibků. Přihlašte se a napište ho.
Sedmý díl ze série Bridgertonových je o nejmladší ze sourozenců, Hyacinth. Tahle knížka je asi z celé série moje nejoblíbenější.
Hyacinth jsem si zamilovala, díky tomu, jak je vtipná, pohotová a upřímná. A Gareth je taky zlatíčko, asi nejmilejší ze všech Bridgertonových mužů. Absolutně mu nevadí, že v jejich vztahu je Hyacinth ta, co má všechno pod palcem (a asi proto je mi tak sympatický). Nemá kupu majetku, kterým by se chlubil na všechny strany, ani milující rodinu, kromě teda tety lady Danbury. Což je další důvod, proč se mi kniha tak líbila, miluju lady Danbury všechny interakce mezi ní a Hyacinth a taky mezi ní a Garethem byly prostě skvělý.
Co mě teda naštvalo, byl konec knížky. Po tak dlouhé době hledání si Hyacinth zasloužila ty šperky najít, tak snad se toho dočkám v posledním, devátým, díle této série.
"Poznáš to z polibků" od Julie Quinn je lehký, romantický příběh plný šarmu a humoru, který je součástí oblíbené série o rodině Bridgertonových. Hlavními postavami jsou Gareth St. Clair a Hyacinth Bridgertonová, dvě výrazné osobnosti, které se zdánlivě nemohou více lišit, ale které spojuje osud prostřednictvím starého rodinného deníku.
Příběh je nejen romantickou cestou k lásce, ale také poutavým dobrodružstvím plným nečekaných objevů. Hyacinth je svérázná a inteligentní hrdinka, která vnáší do příběhu svěží humor a energii, zatímco Gareth je charismatický muž s tajemnou minulostí. Jejich dialogy jsou zábavné a ostré, což přidává knize na čtivosti a dynamice.
Znamenitá mrtvola se prodává nejlíp (37. týden)
21.09.2022
TOP 10 nejprodávanějších knih (36. týden)
15.09.2022
TOP 10 nejprodávanějších knih (35. týden)
07.09.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Poznáš to z polibků v seznamech
v Přečtených | 1 138x |
láska tajemství majetek historické romance vášeň
2005 | Nevhodný návrh |
2005 | Vikomt, který mě miloval |
2006 | Čekanka |
2008 | Před svatbou |
2007 | Poznáš to z polibků |
Začínám se blížit ke konci série a docela mě to mrzí... Všechny příběhy mám moc ráda a líbily se mi. Včetně tohoto. Bavila jsem se a čtení si moc užila, stačilo jedno uprsene odpoledne.