Bylinková babička přehled

Bylinková babička https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529327/bmid_bylinkova-babicka-659438a430c07.jpg 5 17 17

Byla jednou jedna babička a ta měla sedm vnoučat: čtyři holčičky a tři kluky. Kromě nich však měla také velké tajemství. Nikdo totiž netušil, že je kouzelná! V přírodě vždy dokázala najít neviditelné, tajuplné a čarovné věci, o kterých jiní lidé nemají ani tušení. O téhle babiččině schopnosti nevěděla ani její vnoučata, ale to se jednoho dne změnilo. Jakou moc ukrývá třezalka, hluchavka, chrpa, dobromysl nebo heřmánek? To všechno se dozvíte během pohádkových letních prázdnin u bylinkové babičky!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bylinková babička. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Márinka
18.05.2024 5 z 5

Laskavé vyprávění, která v sobě skrývají nenásilnou formu poučení, skvěle doplňují milé ilustrace Alžběty Z. Göbelové. Sedm dětí, sedm příběhů o sedmi bolístkách či malých neřestech. A k tomu sedm zázračných bylinek, které v rukou dobrosrdečné babičky uzdravují jako kouzlem. Na pihy třezalku tečkovanou, chrpu na oči bolavé od neustálého dívání se do tabletu, černý bez proti plýtvání...
Mít takovou babičku musí být učiněné blaho. A pokud ji nemáte, přečtěte si / svým dětem tuto knížku. A uvařte si k tomu třeba heřmánkový čaj.

Booky84
24.04.2024 5 z 5

Krásné, milé a poučné vyprávění pro děti i dospělé a navíc je kniha doplněna roztomilými ilustracemi. Čteno jako e-kniha.


Knižní střípky
26.02.2024 5 z 5

Je to milé a laskavé vyprávění, jak to Lucie ve svých knihách pro děti umí, již roky je to má oblíbená spisovatelka dětských knih. Samozřejmě miluji i ty její dospělé, ale dnes je to právě o těch dětských.

Pokud máte doma malé čtenáře, vřele BYLINKOVOU BABIČKU doporučuji. Pohladí po duši, zahřeje u srdíčka a navíc je nádherně ilustrovaná.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižních střípků

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dny v knihkupectví Morisaki, Pavučina lstí a další knižní novinky (7. týden)

11.02.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bylinková babička v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x