Chcete peníze? Nechoďte do práce přehled

Chcete peníze? Nechoďte do práce
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392748/bmid_chcete-penize-nechodte-do-prace-x4T-392748.jpg 4 19 19

Co chudí lidé nevědí, bohatí lidé skrývají a co vám finanční poradci, bankéři a politici neřeknou. Taktovkou dnešní společnosti je - STRACH! Je používán k tomu, aby nás udržoval trvale závislými. A závislost je příčinou většiny problémů, které v životě máme. Závislost znamená, že máte zamknuté kormidlo své lodi uprostřed bouře života. A blíží se útesy... Tato kniha ukazuje, jak kormidlo odemknout. Je majákem, ukazujícím v bouři života správnou cestu do přístavu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chcete peníze? Nechoďte do práce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

kristyna.havlov
22.01.2023 5 z 5

Skvělá kniha, přečtená jedním dechem. Ach, kolik je v té knížce pravdy. Spoustu jsem toho co je v ní napsáno věděla, ale bylo tam i spoustu věcí a zamyšlení z jiného úhlu pohledu. Knihu si rozhodně nechám v knihovně a již jsem si objednala další knížku od stejného autor.

Jack Bauer
11.11.2022 4 z 5

Jelikož mám na podobné téma načteno spoustu knih tak jsem se nic nového nedozvěděl. Jen omílání dokola všeho co jsem již několikrát četl, ale název prodává. Můj velice oblíbený autor mě tentokrát trochu zklamal, možná to bylo ale tím, že jsem od knihy očekával něco jiného. Zaujal mě systém Tomáš Bati a příběh zakladetele KFC, ale MLM i když je myšlenka velice dobrá mě nebere, proč rozepisovat nebudu, to by bylo spíše do diskuze. Z knihy jsem si přesto něco odnedsl a svůj účel splnila.


GepardLady
11.11.2020

Mrzí mě, že jsem nedala na komentáře některých uživatelů níže a ztratila s knihou čas. Ta kvanta vaty se nedala učíst, navíc docela otravují ty spousty otázek (Vy si vážně myslíte, že...? Taky věříte tomu, že...? Taky vám připadá jako hloupost, když...?). Dobře, tak jsou tam zajímavé myšlenky, třeba že kdo nezištně dává a pomáhá, tomu se jeho počínání v dobrém vrátí (zkušenost, s níž se ztotožňuji). Vesměs se ale autor stejně odvolává na autory jiných knih a nakonec napíše: "O tom se tu rozepisovat nebudu, to už psal Kiyosaki. A ano, směřuje to k tomu MLM, přičemž podprahovým poselstvím této knihy je, že všichni, co chtějí chodit do práce a vydělávat na své zaměstnavatele a stát, místo aby dělali MLM, jsou osli. Ano, v tom vidím takovou tu filozofii pracovníků MLM, s nimiž jsem také měla tu čest a kteří mě nejdřív málem adoptovali a když jsem řekla, že tuhle práci dělat nebudu, protože prostě kolem sebe nemám tolik lidí, které bych "zblbla" do nákupu určitých produktů, tak mě odvrhli jako nevydařenou dceru.
Co jsem si odnesla? To, co říká každý finanční poradce - dávejte si 30 % příjmů stranou, tak, aby se vám penízky množily.
Knihu nehodnotím, protože jsem ji nepřečetla celou. Jen jsem se chtěla podělit o své dojmy, které snad pomůžou těm, kteří hledají kvalitní knihu z této oblasti , aby spíš sáhli po něčem méně tendenčním.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chcete peníze? Nechoďte do práce v seznamech

v Přečtených29x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech2x