Ve staré cihelně se svítí přehled

Ve staré cihelně se svítí https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332795/bmid_ve-stare-cihelne-se-sviti-oGn-332795.jpg 5 53 53

Dobrodružství z Klárova série

< 2. díl >

Pokračování úspěšného titulu Tajemství jeskyně pokladů. Dvanáctiletí průzkumníci Vojta a Jindra získali novou kamarádku Terezu, která má stejnou kuráž jako oni dva. Společně objeví starou cihelnu, ve které přebývá asi dvacetiletý mladík František. Děti nejprve nechápou, co František v cihelně dělá, ale když jim mladý muž vysvětlí, že bojuje za záchranu architektonicky cenné cihelny, rozhodnou se mu pomoci. S nákupním centrem a obrovským parkovištěm by totiž Klárov nikdy nebyl jako dřív…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve staré cihelně se svítí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Swissman
22.11.2023 5 z 5

Anotace zněla celkem nudně. Ale nedejte se odradit. Děj je zajímavý, opět napínavý a ilustrace jsou třešničkou na dortu. Oceňuji mapu na vnitřní straně pevné vazby, která je lehce jiná, než v prvním díle.

Alíša236
27.03.2023 5 z 5

Skvělá kniha. Četla jsem s dětmi (7 a 9) bez znalosti předchozího dílu a byli jsme nadšeni všichni tři. Určitě doporučuji, děti to bude bavit.


Miška74
28.06.2021 4 z 5

První díl jsem nečetla, tento jsem původně koupila synovi a ačkoliv nejsem cílová skupina, tak i já si ho přečetla. Příběh je celkem zajímavý, trochu detektivní, ale jinak je o úplně obyčejných dětech a jejich dobrodružství. Kniha se mi celkem líbila, ale podle mého názoru je tam několik věcí, které už autor nějak nedotahl a je to myslím škoda.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ve staré cihelně se svítí v seznamech

v Přečtených73x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených6x
v Knihotéce21x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech3x