Záhada dračího klíče přehled

Záhada dračího klíče https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416306/bmid_zahada-draciho-klice-TNP-416306.jpg 5 41 41

Dobrodružství z Klárova série

< 4. díl

Závěrečný díl oblíbené dobrodružné série z Klárova. Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka. K jakému zámku patří? A jakou cenu má pro tajemnou postavu, která partu pronásleduje a neštítí se ani vydírání? Během napínavého pátrání kamarádi odhalí, kde je skutečné srdce Klárova.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhada dračího klíče. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

StateOliver
14.04.2024 5 z 5

Doporučil bych to všem lidem, protože kniha je napínavá a záhadná. Byl bych pro to, aby spisovatel napsal i pátý díl. Moje nejoblíbenější postava je Jindra, protože je chytrý a hodně čte. Tenhle díl se mi líbil nejvíc z celé série.

Swissman
22.11.2023 5 z 5

Poslední příběh z Klárova pro všechny malé dobrodruhy. Trochu mě mrzí, že další díly již nebudou, ale končit se má v nejlepším. Budu se již opakovat s pochvalou ilustrací, ale mě tenhle styl kresby strašně baví. Jsem zvědav, jak se bude kniha líbit synovi, dostane ji na Vánoce. Za mě opět super čtení.


kokrokr
10.06.2022 3 z 5

Je evidentní, že autor nacházel inspiraci u Foglara. Jeho styl je podobný, ale přece jen jsou tu rozdíly. Foglarův projev je často hodně poetický až snivý, naopak Šlik je věcnější a akčnější. To ale neznamená nic špatného. Když jsem dal těm nejlepším foglarovkám jen čtyři hvězdy, nemohu zde dát více než pěkné tři body.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Záhada dračího klíče v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených55x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených6x
v Knihotéce19x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x