Kameník přehled

Kameník
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237563/bmid_kamenik-237563.jpg 4 755 755

Při lovu humrů objeví místní rybáři v moři u městečka Fjällbacka tělo malé Sáry, dcery Eričiny přítelkyně Charlotty, která se sem přestěhovala teprve před několika měsíci. Zpočátku se všichni domnívají, že jde o tragickou nehodu. Pitva však prokáže něco jiného – patolog najde v plicích malé Sáry sladkou vodu se zbytky mýdla. Z toho jasně vyplývá, že dívenku kdosi utopil ve vaně, a teprve pak hodil její tělo do moře. Ale kdo by mohl chtít sedmileté Sáře tak strašně ublížit? A proč? Opět je tu Erika Falcková a Patrik Hedström. Pátrají po pedofilovi, který utopil malou dívenku, a poté hodil její tělo do moře.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Motto
Originální název:

Stenhuggaren , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kameník. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (154)

Kami33
28.05.2024 5 z 5

Příjemná detektivka, která se hezky čte. A i když je třetím dílem série o Patrikovi a Erice, je možné ji číst i samostatně.

Petra101
04.04.2024 5 z 5

Smutný příběh o tom,jak se někdo může takto chovat k dětem ( myšleno u Agnes), příběh zajímavý a napínavý, líbily se mi dějové linky, které se pak propojily a vy už všemu rozumíte, to miluju těším se na další díl, jako fakt super. Musím dát zase pět hvězd,nejde to jinak


Han-nah
02.03.2024 4 z 5

Smutná, ale čtivá detektivka, kde se vše propojí. Vraha čtenář odhadne docela brzy ale knihu potřebuje dočíst., protože současný příběh a druhá dějová linka z minulosti pomůže čtenáři pochopit podstatu činů a proč ....... U linky z minulosti mi velice vadilo písmo, ale to je jen moje poznámka.

Říká se. že v každém člověku je zlo. Otázkou zůstává, kdy vypluje na povrch, aby dotyčný spáchal tak kruté skutky. Má na to vliv výchova nebo okolí. A vyplave to nejkrutější zlo nebo se dá vnitřní silou ovládat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kameník v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených1 198x
ve Čtenářské výzvě54x
v Doporučených39x
v Knihotéce376x
v Chystám se číst175x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech9x