Filatelistické povídky přehled

Filatelistické povídky https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73369/filatelisticke-povidky-73369.jpg 4 31 31

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Filatelistické povídky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

marlowe
19.04.2023 5 z 5

Jak píše Corso kdesi pode mnou, je to příjemně starosvětské. Přesně! Obklopeni současnou bouřlivou dobou a divokými, krvavými thrillery, ocitnete se po otevření Langerovy knížky na ostrůvku klidu a pohody a bude vám dobře na duši.
Nikdy jsem svým klukovským hromaděním známek v nejobyčejnějších albech formátu A5 nepřekročil hranice "chlapecké sbírky", jak filatelistické dětské krůčky definuje pan Langer, ale pořád ve mně někde uvnitř zůstává digitální stopa téhle zoubkované sběratelské vášně, která ve mně sice s přibývajícími roky zemřela na úbytě, ale vždycky si o ní rád přečtu.
Moc milé.

jaroiva
05.04.2022 4 z 5

Netradiční téma sběratele známek mě zaujalo. Takže, i když to nebylo nějak úchvatné, povídky mě prostě bavily. Zase něco trochu jiného, originálního.


bigal
23.04.2021 5 z 5

Právě jsem dočetl tuhle báječnou knihu. Před časem jsem se vrátil k filatelii a teď hltám bez ladu a skladu všechny tituly, které o zubatých a stříhaných papírcích píší. Generál Langer je ale zatím úplně na vrcholu. Nechápu, jak mě tahle libozvučná klasika mohla tak minout. Úžasné - a jak píší mojí předchůdci, - takové starosvětské čtení. Ještě by se možná mohlo hodit slovo "čisťoučké". No nic, jdu přebírat sbírku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Filatelistické povídky v seznamech

v Přečtených39x
ve Čtenářské výzvě5x
v Knihotéce26x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit2x